نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی

وزیر خارجه انگلیس: برای حملات بیشتر به یمن آماده هستیم

وزیر خارجه انگلیس طی اظهاراتی تهدیدآمیز مدعی شد که آماده انجام تجاوز‌های نظامی بیشتر علیه یمن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 12
کد خبر: ۲۲۳۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس امروز (جمعه) از احتمال انجام تجاوز‌های نظامی بیشتر علیه یمن خبر داد.

کامرون در مصاحبه با شبکه «العربیه» گفت: «ما آماده هستیم که اقدامات بیشتری برای دفاع از خود علیه حوثی‌ها انجام بدهیم. حوثی‌ها مسئول تنش‌های فعلی در دریای سرخ هستند».

پیش از این، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا ادعا کرد که بامداد امروز در همکاری با انگلیس، با بیش از ۱۰۰ موشک هدایت‌شونده از هوا و دریا به ۶۰ هدف در ۱۶ پایگاه نظامی در یمن حمله کردند.

وزارت دفاع انگلیس نیز طی بیانیه‌ای گفت که با چهار جنگنده «تایفون» و بمب‌های هدایت‌شونده، در حملات به اهدافی از ارتش و نیرو‌های مسلح یمن مشارکت کرده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لندن مدعی است که در این حملات یک پایگاه هوایی هواپیما‌های بدون سرنشین و یک فرودگاه نظامی در یمن را هدف قرار داده است.

قرار است شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز نشستی را برای بررسی حملات آمریکا و انگلیس به یمن، به درخواست نمایندگی روسیه برگزار کند.

وزارتخانه‌های امور خارجه روسیه و چین نیز ضمن ابراز نگرانی از حملات هوایی به یمن، گفتند که این اقدام باعث تشدید تنش در منطقه غرب آسیا می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار