کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وزیر خارجه انگلیس: برای حملات بیشتر به یمن آماده هستیم

وزیر خارجه انگلیس طی اظهاراتی تهدیدآمیز مدعی شد که آماده انجام تجاوز‌های نظامی بیشتر علیه یمن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 12
کد خبر: ۲۲۳۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس امروز (جمعه) از احتمال انجام تجاوز‌های نظامی بیشتر علیه یمن خبر داد.

کامرون در مصاحبه با شبکه «العربیه» گفت: «ما آماده هستیم که اقدامات بیشتری برای دفاع از خود علیه حوثی‌ها انجام بدهیم. حوثی‌ها مسئول تنش‌های فعلی در دریای سرخ هستند».

پیش از این، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا ادعا کرد که بامداد امروز در همکاری با انگلیس، با بیش از ۱۰۰ موشک هدایت‌شونده از هوا و دریا به ۶۰ هدف در ۱۶ پایگاه نظامی در یمن حمله کردند.

وزارت دفاع انگلیس نیز طی بیانیه‌ای گفت که با چهار جنگنده «تایفون» و بمب‌های هدایت‌شونده، در حملات به اهدافی از ارتش و نیرو‌های مسلح یمن مشارکت کرده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لندن مدعی است که در این حملات یک پایگاه هوایی هواپیما‌های بدون سرنشین و یک فرودگاه نظامی در یمن را هدف قرار داده است.

قرار است شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز نشستی را برای بررسی حملات آمریکا و انگلیس به یمن، به درخواست نمایندگی روسیه برگزار کند.

وزارتخانه‌های امور خارجه روسیه و چین نیز ضمن ابراز نگرانی از حملات هوایی به یمن، گفتند که این اقدام باعث تشدید تنش در منطقه غرب آسیا می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار