اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

ناوچه انگلیس در راه دریای سرخ

ناوچه انگلیس در راه دریای سرخ انگلیس در ادامه اقدامات تحریک‌آمیز در همراهی با آمریکا با ادعای حفاظت از ناوبری دریایی، از اعزام یک ناوچه نیروی دریایی این کشور به دریای سرخ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دفاع انگلیس گرانت شاپس دیروز سه‌شنبه از اعزام ناوچه اچ‌ام‌اس ریچموند نیروی دریایی بریتانیا به دریای سرخ برای آنچه مشارکت در «ماموریت بین‌المللی حفاظت از ناوبری دریایی» در منطقه خواند، خبر داد.

 

او در ایکس اعلام کرد «اچ‌ام‌اس ریچموند در راه دریای سرخ است تا اطمینان حاصل شود انگلیس حضوری قدرتمند در مواجهه با حملات حوثی‌های تحت حمایت ایران (انصارالله یمن) دارد. به همراه آمریکا به هدایت پاسخ جهانی به بحران و انجام آنچه برای حفاظت از جان‌ها و اقتصاد جهانی لازم است، ادامه خواهیم داد».

 

اواخر آذر هم بریتانیا ناو «دایموند» نیروی دریایی سلطنتی را به منطقه اعزام کرد تا به ناوچه لنکستر، سه شکارچی مین و یک کشتی پشتیبانی ناوگان سلطنتی انگلیس بپیوندد.

 

پیش‌تر نشریه انگلیسی تایمز گزارش داد ارتش انگلیس در حال تدارک یک طرح تحریک‌آمیز برای دست زدن به موجی از حملات هوایی علیه مواضع نیروهای یمنی در دریای سرخ است که چشم‌انداز تشدید چشمگیر تنش‌ها در منطقه را مطرح می‌کند.

 

در پی حملات نیروهای مسلح یمن به کشتی‌های اسرائیلی و مرتبط با این رژیم که پس از حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه آغاز شد و همچنان ادامه دارد، آمریکا ائتلافی را با حضور انگلیس تشکیل داد که با اقبال چندانی از سوی متحدانشان مواجه نشده است. این کشور همچنین به دنبال قطعنامه‌ای در شورای امنیت درباره دریانوردی در دریای سرخ است.

 

حملات یمنی‌ها عرصه را بر کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که مقصدشان اراضی اشغالی است و قصد عبور از تنگه باب‌المندب در دریای سرخ را دارند، تنگ‌ کرده است.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن یحیی سریع جمعه ۲۹ دسامبر (هشتم دی) به آمریکا و کشورهای شرکت‌کننده در ائتلاف دریایی علیه صنعاء هشدار داد، عواقب تشدید تنش‌ها برعهده واشنگتن است.

 

ائتلاف دریایی آمریکا برای حمایت از جنایات ارتش اسرائیل در غزه موجب تغییر موضع صنعاء نشده و رهبر انصارالله تاکید کرده «ما همیشه آرزوی جنگ مستقیم با اسرائیل و آمریکا را داریم»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده