پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سردار حاجی‌زاده: پهپاد آمریکایی را یک نیروی آتش به اختیار ساقط کرد

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: بعد از ساقط کردن پهپاد آمریکایی، به طور مشخص پایگاه العدید (پایگاه آمریکایی‌ها در قطر)، پایگاه الظفره (پایگاه آمریکایی‌ها در امارات) و یک ناو آمریکایی در دریای عمان نیز توسط موشک های سپاه هدف گیری شده بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 15
کد خبر: ۲۲۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار امیرعلی حاجی‌زاده طی گفتگویی با نادر طالب زاده در برنامه ای که با هدف مخاطبین خارجی (بویژه آمریکایی) ساخته شده، در جواب به برخی سوالات خبرنگاران و کارشناسان امنیتی و نظامی غربی، به اظهار نظر درخصوص برخی موضوعات ازجمله زدن پهپاد MQ-4 آمریکایی پرداخت و اظهار داشت: ما در این عملیات می توانستیم علاوه بر زدن پهپاد آمریکایی که تنها چند کیلومتر وارد فضای آسمان کشورمان شده بود، هواپیمای با سرنشین آنها یعنی P8 را هم که 35 نفر سرنشنین داشت مورد اصابت قرار دهیم ولی این کار را نکردیم و دلیل تقدیر ترامپ هم همین بود.

 

حاجی زاده افزود: ما حتی درخصوص تجاوز به یک متر از فضای آسمان کشورمان هم حساس هستیم و زدن پهپاد آمریکایی یک هشدار به آنها بود.

 

وی درباره عکس العمل ایران درصورت مقابله به مثل امریکایی‌ها در آن واقعه تصریح کرد: اگر آمریکایی ها واکنش نشان می دادند و حتی اگر یک زمین خالی ما را هم می‌زدند، به آنها پاسخ می دادیم و در این صورت اگر آنها مجددا جواب می‌دادند، جنگ شروع می شد.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در آن مقطع همه نیروهای ما آماده باش بودند، گفت: به طور مشخص پایگاه العدید (پایگاه آمریکایی‌ها در قطر)، پایگاه الظفره (پایگاه آمریکایی‌ها در امارات) و یک ناو آمریکایی در دریای عمان هدف گیری شده بود که در صورت واکنش آمریکا، آنها را مورد اصابت قرار می دادیم.

 

سردار حاجی زاده خاطرنشان کرد: لازم است همه بدانند که تمامی پایگاه‌های آمریکایی و شناورهای آنها تا فاصله 2هزار کیلومتری زیر برد موشک های ما قرار دارد.

 

وی با اشاره به موضوع تفاوت عمل در آفند(حمله) و پدافند(دفاع)، گفت: در آفند، نیروهای عمل کننده، قبل از عملیات دستور می گیرند ولی در پدافند ممکن است یک افسر جزء عمل کننده، بنا بر دستورالعمل، آتش به اختیار عمل کند. در موضوع زدن پهپاد آمریکایی نیز همین اتفاق افتاد و خود من بعد از زدن پهپاد متوجه شدم.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه نه ما و نه آمریکایی ها قصدی برای جنگ نداریم، افزود: البته ممکن است نیروهای در میدان که در تماس با هم هستند، دست به چنین اقدامی بزنند که در این صورت ممکن است جنگی شروع شود.

 

سردار حاجی زاده اظهار داشت: ما همواره خودمان را برای یک جنگ تمام عیار آماده کرده ایم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر