وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد

حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد بر اساس اعلام منابع رسمی، هیچ‌گونه حمله پهپادی به مقر‌های نیروی دریایی سپاه در استان هرمزگان صورت نگرفته و هیچ ساختمانی وابسته به این نیرو دچار آسیب یا تخریب نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 31
کد خبر: ۳۰۰۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی وقوع انفجار گاز در یکی از ساختمان‌های شهر بندرعباس، برخی کانال‌ها و اکانت‌های تلگرامی با انتشار گسترده اخبار کذب، مدعی ترور سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شدند.

بررسی‌ها و پیگیری‌ها از منابع مطلع و رسمی نشان می‌دهد این ادعا‌ها کاملاً بی‌اساس بوده و در چارچوب عملیات روانی جریان‌های ضدایرانی تولید و بازنشر شده است. با وجود تکذیب‌های اولیه، برخی رسانه‌ها و اکانت‌های معاند با طرح ادعا‌هایی نظیر «حمله پهپادی» تلاش کردند با شایعه‌سازی، فضای روانی جامعه را ملتهب کرده و رعب و نگرانی ایجاد کنند.

بر اساس اعلام منابع رسمی، هیچ‌گونه حمله پهپادی به مقر‌های نیروی دریایی سپاه در استان هرمزگان صورت نگرفته و هیچ ساختمانی وابسته به این نیرو دچار آسیب یا تخریب نشده است. انفجار رخ‌داده در بندرعباس صرفاً ناشی از حادثه گاز بوده و ارتباطی با مسائل امنیتی و نظامی ندارد.

منابع رسمی ضمن تکذیب قاطع این شایعات، تأکید کردند اخبار منتشرشده در این زمینه فاقد اعتبار است و از افکار عمومی خواستند اخبار مربوط به حوادث را تنها از مجاری رسمی و معتبر دنبال کنند.

در همین راستا، رویکرد شایعه‌پراکنانه اکانت موسوم به «ترور آلارم» در حوزه مسائل امنیتی و نظامی، موضوعی مسبوق به سابقه است. این اکانت که به‌عنوان یکی از بازو‌های عملیات روانی رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود، پیش‌تر نیز ادعا‌های نادرستی از جمله خبر جعلی ترور سردار قاآنی را مطرح کرده بود.

تحلیلگران معتقدند با توجه به تحرکات تبلیغاتی اخیر آمریکا و فضاسازی‌های روانی از جمله اعزام ناو‌های نظامی به منطقه، تشدید شایعه‌پراکنی از سوی چنین اکانت‌هایی معنای بیشتری پیدا می‌کند و در راستای جنگ روانی علیه افکار عمومی ارزیابی می‌شود./ مهر

کلمات کلیدی: پهپاد سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار