ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اعتراض قاهره به ادعاهای اسرائیل علیه مصر در دادگاه لاهه

اعتراض قاهره به ادعاهای اسرائیل علیه مصر در دادگاه لاهه یک سازمان وابسته به نهاد ریاست جمهوری مصر به ادعاهای طرف اسرائیلی در دادگاه لاهه مبنی بر ممانعت قاهره از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه واکنش نشان داد و گفت اسرائیل سعی دارد با این کار از اتهامات وارده فرار کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، مصر به آنچه «ادعاها و اکاذیب» وکلای مدافع اسرائیل در دادگاه لاهه خواند، واکنش نشان داد و این ادعاها را رد کرد.

 

«کریستوفر استاکر» وکیل مدافع اسرائیل در دادگاه لاهه، روز گذشته، مصر را به ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه متهم کرد و گفت دستیابی به نوار غزه از طریق گذرگاه مرزی رفح صورت می‌گیرد که مصر آن را کنترل می‌کند و اسرائیل مطابق با حقوق بین‌الملل هیچ تعهدی در قبال آن ندارد.

 

براساس گزارش شبکه «الجزیره»، «ضیاء رشوان» رئیس سازمان کل استعلامات مصر که یک نهاد دولتی وابسته به ریاست جمهوری این کشور است، در واکنش به این ادعا، جمعه، در بیانیه‌ای گفت تناقضات و ادعاهای دروغ اسرائیل آنجا مشخص می‌شود که تمام مقامات اسرائیلی ده‌ها بار در اظهاراتی علنی از زمان آغاز تجاوزات علیه غزه تاکید کرده‌اند آن‌ها خودشان اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه بخصوص سوخت را نمی‌دهند، چراکه این بخشی از جنگی است که خود اسرائیل علیه غزه به راه انداخته است.

 

آفریقای جنوبی بیست و نهم ماه دسامبر، تل‌آویو را به کشتار گروهی فلسطینیان در نوار غزه متهم کرد و از تل‌آویو به دادگاه لاهه شکایت کرد. به دنبال این شکایت وکلای مدافع اسرائیلی برای دفاع از این رژیم، روز گذشته، در این دادگاه حاضر شدند.

 

ضیاء رشوان در بیانیه‌ای که در وبسایت سازمان استعلاما مصر آن را منتشر کرده، اعلام کرد که اسرائیل زمانی که دریافت در برابر دیوان بین‌المللی دادگستری با شواهدی موثق به ارتکاب جنایت ضدبشری متهم شده است، به اتهام‌پراکنی علیه مصر روی آورده تا از محکومیت حتمی خود از سوی دیوان بگریزد.

 

رشوان در ادامه توضیح داد که مصر تنها بر طرف مصری گذرگاه رفح حاکمیت دارد و طرف دیگر این گذرگاه مرزی تحت کنترل اسرائیل است که تل‌آویو بعد از بازرسی کمک‌های بشردوستانه اجازه ورود آن‌ها را به نوار غزه می‌داد.

 

وزیر دادگستری آفریقای جنوبی، روز گذشته، بعد از دفاعیات نهایی اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری گفت که رژیم اسرائیل متحمل شکست مفتضحانه‌ای شده است.

 

نماینده آفریقای جنوبی دیروز در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری تاکید کرد که رژیم صهیونیستی، سیاست‌های آپارتاید را در قبال فلسطینیان نوار غزه اجرا می‌کند.

 

نماینده آفریقای جنوبی تصریح کرد: «اسرائیل از سال ۱۹۴۸ به طور سیستماتیک، مردم فلسطین را آواره و پراکنده کرده و از روی عمد حق بین‌المللی آن‌ها برای تعیین سرنوشتشان را سلب کرده است...ما به طور خاص نگران قوانین و سیاست‌های تبعیض‌آمیز اسرائیل هستیم که به دنبال آپارتاید کردن مردم فلسطین است»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار