سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

سرنگونی بالگرد اسرائیلی بدست رزمندگان فلسطینی

سرنگونی بالگرد اسرائیلی بدست رزمندگان فلسطینی گروه مقاومت «کتائب عزالدین القسام» از انهدام یک بالگرد نظامی ارتش اسرائیل بر فراز غزه با موشک زمین به هوا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، گروه مقاومت «کتائب عزالدین القسام» (شاخه نظامی حماس) امروز (23 دی) در نود و نهمین روز جنگ در غزه از حملات موفق به اهداف زمینی و هوایی علیه اشغالگران در شرق شهر «خان یونس» واقع در جنوب غزه خبر داد.

 

عزالدین القسام خبر داد که رزمندگان این گروه مقاومت توانسته‌اند با یک موشک زمین به هوا یک بالگرد ارتش اسرائیل را در شرق خان یونس هدف قرار داده و منهدم کنند.

 

این گروه مقاومت همچنین خبر داد که چهار تانک مرکاوا و یک نفربر و یک بولدزر ارتش اسرائیل با موشک‌ «الیاسین 105» در همین منطقه منهدم شده‌اند.

 

فلسطینی‌ها از سوی دیگر گروهی از نظامیان اسرائیلی را در شرق خان یونس با خمپاره الیاسین «TBG» هدف قرار دادند که منجر به کشته شدن تعدادی از آن‌ها شده است.

 

به گفته عزالدین القسام، دو نظامی اسرائیلی نیز از مسافت صفر و با تیراندازی مستقیم رزمندگان فلسطینی در شرق خان یونس کشته شده‌اند. چهار نظامی اشغالگر دیگر نیز در منطقه «عین نفق» در شرق خان یونس در کمین فلسطینی‌ها گیر افتاده و در پی شلیک خمپاره کشته و زخمی شدند.

 

در این راستا پایگاه اسرائیلی واللا امروز در گزارشی به میزان بالای معلولیت نظامیان ارتش این رژیم در جنگ غزه پرداخته و نوشته است در یکصد روزی که از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه می‌گذرد دست کم چهار هزار نظامی اسرائیلی به دلیل جراحات جنگ دچار معلولیت شده‌اند و تخمین‌ها حاکی از این است که این تعداد می‌تواند افزایش یابد و به ۳۰ هزار نفر هم برسد.

 

در حالی که نزدیک به ۱۰۰ روز از جنگ غزه می‌گذرد، سخنگوی ارتش اسرائیل با اعلام قطره‌چکانی آمار تلفات نظامی، تاکنون به کشته‌شدن بیش از ۵۰۰ اسرائیلی اعتراف کرده اما آمار رسمی و واقعی تعداد مجروحان را هرگز اعلام نکرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار