اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

معاون رئیس جمهور:حتی استیضاح‌کنندگان وزرا هم تایید صلاحیت شدند

معاون پارلمانی رئیس جمهور عنوان کرد: برخی گفتند که دولت برای رد صلاحیت منتقدان خود اقداماتی انجام داده، در حالی که بسیاری از منتقدان حتی کسانی که در استیضاح وزیر شرکت کردند همه تایید صلاحیت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سیدمحمد حسینی»معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره اتهامات مطرح شده علیه رئیس‌جمهور و هیات دولت در تایید و رد صلاحیت‌ها گفت: باید برای مردم تبیین شود که افراد بر چه مبنایی چنین ادعاهایی را مطرح می‌کنند. هیات‌های اجرایی انتخابات را افراد خوشنام و وجیه‌المله ای که در میان مردم دارای اعتبار خوبی هستند؛ تشکیل می‌دهند که ۸ نفر آنها اعضای حقیقی و ۳ نفر حقوقی هستند. اینها افراد مستقلی هستند که براساس استعلام از مراجع پنجگانه اعلام نظر می‌کنند، لذا مطرح کردن این اتهامات به دولت بی‌اساس است.

وی در ادامه با بیان اینکه هیات‌های نظارت ارتباطی به دولت ندارند، خاطر نشان کرد: این هیات ها زیرنظر شورای نگهبان فعالیت می‌کنند و شورای نگهبان نیز نشان داده که تحت تاثیر اینگونه مسائل قرار نمی‌گیرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: هدف دولت افزودن بر شور انتخابات با رقابت جدی است که با حضور افراد از جریان‌های مختلف صورت می‌گیرد. جلسه اخیر رئیس‌جمهور با احزاب، به اذعان همه جلسه ای کم‌نظیری بود که از احزاب و گروه‌های مختلف در آن حضور داشتند.

حسینی با تاکید بر اینکه دولت بنا دارد انتخابات به بهترین شکل ممکن برگزار شود، عنوان کرد: برخی گفتند که دولت برای رد صلاحیت منتقدان خود اقداماتی انجام داده است، در حالی که بسیاری از منتقدان حتی کسانی که در استیضاح وزیر شرکت کردند همه تایید صلاحیت شده‌اند.

وی در پایان افزود: دولت برای پاسخ به این نسبت‌های نادرست، تا کنون کار حقوقی انجام نداده است البته اگر تشدید شود و در زمان انتخابات این اتهامات بی‌اساس تکرار شد درباره این موضوع در دولت تصمیم‌گیری خواهد شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار