ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

ادعای آمریکا درباره دفع حمله موشکی یمن به ناوشکن خود

ادعای آمریکا درباره دفع حمله موشکی یمن به ناوشکن خود فرماندهی ستاد مرکزی آمریکا مدعی شد که یک موشک یمنی را که به سمت ناوشکن لابون در دریای سرخ شلیک شده بود، رهگیری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی ستاد مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد امروز دوشنبه اعلام کرد که یک موشک را که از مناطق تحت کنترل ارتش یمن به سمت ناوشکن آمریکایی لابون در جنوب دریای سرخ شلیک شده بود، رهگیری کرده است.

 

بنا به ادعای سنتکام این حادثه دیروز یکشنبه رخ داده و جنگنده آمریکایی موشک شلیک شده از نوع کروز را رهگیری و قبل از اصابت به هدف منهدم کرده است.

 

هنوز این ادعای آمریکا از سوی دولت و ارتش یمن تأیید یا رد نشده است. دولت نجات ملی یمن، مستقر در صنعاء از زمان حمله زمینی رژیم اسرائیل به نوار غزه در پنجم آبان ماه، در حمایت از فلسطینیان و مقاومت غزه اعلام کرد که کشتی‌هایی اسرائیلی و نیز کشتی‌هایی که در بنادر فلسطین اشغالی پهلو بگیرند، اجازه عبور از دریای سرخ را نخواهد داد و اگر این کشتی‌ها به هشدارها پاسخ ندهند هدف حمله قرار خواهند گرفت.

 

آمریکا و انگلیس بامداد جمعه گذشته و نیز شنبه این هفته بعد از تصویب قطعنامه علیه انصارالله یمن روز قبل از حمله که در آن این عملیات‌های ضدصهیونیستی را محکوم کرده و آن را حمله به همه کشتی‌ها دانسته بود، به اهداف در چند استان یمن مانند صنعاء، صعده، حدیده و تعز حمله موشکی کردند. حمله دوم (شنبه) مشترک نبود و آمریکا به تنهایی چند هدف نظامی ادعایی را هدف قرار داد.

 

رهبران انصارالله و مقامات دولت نجات ملی از جمله مهدی المشاط اعلام کردند که این حملات آمریکا و انگلیس مانع از عملیات ضد صهیونیستی یمن در حمایت از غزه نخواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار