پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

امیرعبداللهیان: حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه می‌شود

امیرعبداللهیان: حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه می‌شود وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی با دبیرکل سازمان ملل، حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن را خطایی راهبردی خواند که منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های تلفنی اخیر خود دوشنبه شب ۲۵ دی ماه با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

لزوم توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تحولات اخیر در دریای سرخ و حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن از جمله مباحث مورد گفت‌وگو در این تماس تلفنی بود.

 

وزیر امور خارجه دوشنبه همچنین با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره اوضاع غزه و تحولات اخیر در دریای سرخ تلفنی گفت‌وگو کرد و گفت که آمریکا به بهانه قطعنامه جدید به دنبال نظامی کردن دریای سرخ است و تردید نداریم که این اقدامات در تشدید ناامنی‌ها در دریای سرخ تاثیر دارد.

 

آمریکا و‌ انگلیس بامداد جمعه ۲۲ دی ماه اقدام به حمله به یمن کردند.

 

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با گوترش ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مواضع دبیرکل سازمان ملل درباره لزوم پایان دادن به کشتار شهروندان در غزه، بار دیگر بر ضرورت توقف حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه تأکید کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی در این تماس تلفنی نسبت به وضعیت بغرنج انسانی در غزه ایراز نگرانی کرده و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم فلسطین را اعلام کرد.

 

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به تحولات اخیر در دریای سرخ، بار دیگر بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حفظ امنیت کشتیرانی و دریانوردی تأکید و اعلام کرد که هدف یمن از توقف کشتی‌ها به مقصد سرزمین‌های اشغالی، متوقف کردن جنایت و نسل‌کشی رژیم صهونیستی علیه شهروندان غزه است.

 

وی اقدامات غیرقانونی آمریکا و انگلیس در حمله به یمن را خطایی راهبردی خواند که منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه خواهد شد.

 

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در این گفت‌وگوی تلفنی بار دیگر ضمن محکومیت جنگ در غزه، بر لزوم توقف جنگ و ارسال کمک‌های بشر دوستانه به این منطقه تأکید کرد.

 

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به تحولات اخیر در دریای سرخ، از گسترش درگیری‌ها در منطقه ابراز نگرانی کرده و تلاش‌های سازمان ملل را معطوف به توقف جنگ و کاهش آلام مردم منطقه خواند.

 

وی ضمن مخالفت با توسل به زور و ضرورت توجه همه طرف‌ها به منشور ملل متحد و دوری از جنگ، نقش جمهوری اسلامی ایران در کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه را حائز اهمیت خواند.

 

امیرعبداللهیان و گوترش ۱۷ آذر ماه نیز تلفنی درباره اوضاع غزه گفت‌وگو کرده بودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار