هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

امیرعبداللهیان: حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه می‌شود

امیرعبداللهیان: حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه می‌شود وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی با دبیرکل سازمان ملل، حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن را خطایی راهبردی خواند که منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های تلفنی اخیر خود دوشنبه شب ۲۵ دی ماه با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

لزوم توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تحولات اخیر در دریای سرخ و حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن از جمله مباحث مورد گفت‌وگو در این تماس تلفنی بود.

 

وزیر امور خارجه دوشنبه همچنین با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره اوضاع غزه و تحولات اخیر در دریای سرخ تلفنی گفت‌وگو کرد و گفت که آمریکا به بهانه قطعنامه جدید به دنبال نظامی کردن دریای سرخ است و تردید نداریم که این اقدامات در تشدید ناامنی‌ها در دریای سرخ تاثیر دارد.

 

آمریکا و‌ انگلیس بامداد جمعه ۲۲ دی ماه اقدام به حمله به یمن کردند.

 

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با گوترش ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مواضع دبیرکل سازمان ملل درباره لزوم پایان دادن به کشتار شهروندان در غزه، بار دیگر بر ضرورت توقف حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه تأکید کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی در این تماس تلفنی نسبت به وضعیت بغرنج انسانی در غزه ایراز نگرانی کرده و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم فلسطین را اعلام کرد.

 

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به تحولات اخیر در دریای سرخ، بار دیگر بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حفظ امنیت کشتیرانی و دریانوردی تأکید و اعلام کرد که هدف یمن از توقف کشتی‌ها به مقصد سرزمین‌های اشغالی، متوقف کردن جنایت و نسل‌کشی رژیم صهونیستی علیه شهروندان غزه است.

 

وی اقدامات غیرقانونی آمریکا و انگلیس در حمله به یمن را خطایی راهبردی خواند که منجر به تشدید تنش‌ها در منطقه خواهد شد.

 

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در این گفت‌وگوی تلفنی بار دیگر ضمن محکومیت جنگ در غزه، بر لزوم توقف جنگ و ارسال کمک‌های بشر دوستانه به این منطقه تأکید کرد.

 

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به تحولات اخیر در دریای سرخ، از گسترش درگیری‌ها در منطقه ابراز نگرانی کرده و تلاش‌های سازمان ملل را معطوف به توقف جنگ و کاهش آلام مردم منطقه خواند.

 

وی ضمن مخالفت با توسل به زور و ضرورت توجه همه طرف‌ها به منشور ملل متحد و دوری از جنگ، نقش جمهوری اسلامی ایران در کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه را حائز اهمیت خواند.

 

امیرعبداللهیان و گوترش ۱۷ آذر ماه نیز تلفنی درباره اوضاع غزه گفت‌وگو کرده بودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار