گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

مقام یمنی: هدف قراردادن کشتی آمریکایی، هشداری به آنها بود

یک منبع نظامی یمنی بامداد سه‌شنبه به شبکه «المیادین» گفت که هدف قراردادن کشتی آمریکایی، هشدار بزرگ برای نیروهای این کشور و عملیاتی بسیار غافلگیر کننده برای آنها بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع نظامی یمنی بامداد سه‌شنبه گفت که عملیات علیه کشتی آمریکایی در خلیج عدن مدت زیادی به طول انجامید زیرا هدف بسیار دور بود، اما سلاح مناسبی برای حمله در اختیار داشتند.

 

این مقام یمنی در مصاحبه با شبکه «المیادین» توضیح داد: «یمن کشتی تجاری آمریکایی را هدف قرار داد تا به آمریکا پیام دهد که در یمن گرفتار می‌شود. این یک هشدار بزرگ برای نیروهای آمریکایی و عملیاتی بسیار غافلگیر کننده برای آنها بود».

 

وی در ادامه اظهار داشت: «ماهواره‌ها و هواپیماهای جاسوسی در جستجوی مکان‌هایی هستند که موشک‌های یمنی از آنها پرتاب شده‌اند؛ آمریکایی‌ها با هواپیماهای اف-۱۸ و پهپاد در حال گشت‌زنی هستند».

 

المیادین به نقل از این منبع نظامی یمنی افزود: «این عملیات به نیروهای آمریکایی پیام داد که یمن می‌تواند اهداف دوردست را با سلاح‌های مناسب و دقیق هدف قرار دهد».

 

شامگاه دوشنبه بود که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبر داد که نیروهای این کشور، در جریان یک عملیات نظامی، یک کشتی متعلق به آمریکا را در خلیج عدن هدف قرار داده‌اند.

 

«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله نیز پس از حمله به این کشتی، هشدار داد که نیروهای آمریکایی و انگلیسی دیگر نمی‌توانند از تنگه «باب‌المندب» عبور کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار