سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

سرلشکر سلامی: خواب‌های پریشان دشمن را باطل کرده‌ایم/ قدرت حقیقی سپاه متصل به مردم است

سرلشکر سلامی: خواب‌های پریشان دشمن را باطل کرده‌ایم/ قدرت حقیقی سپاه متصل به مردم است فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه "خواب‌های پریشان دشمن را باطل کرده‌ایم"، گفت: قدرت حقیقی سپاه متصل به مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی ‌در آیین اهدای 1313 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بندرعباس با بیان اینکه تا زمانی که مردم کشور ما مملو از فداکاری، اتحاد و ایثار باشند، آسیب جدی متوجه جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود، اظهار داشت: قدرت حقیقی سپاه متصل به مردم است و در همین راستا مردم ولایتمدارمان همواره در مسیر ولایت بوده‌اند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان اسلام و ایران در خیالاتشان به‌دنبال این هستند که ایران را به یک کشور عقب‌مانده در بحران‌ها تبدیل کنند، افزود‌: ‌ملت ایران با تکیه بر اسلام و قرآن و منویات مقام معظم رهبری توانسته‌اند معادلات دشمنان را نقش‌بر‌آب و خواب‌های پریشان دشمن را باطل کنند.

 

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: کمک به مستضعفان از اولویت‌های سپاه پاسداران انقلاب است.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه ایرانیان با آیین مهربانی و عطوفت گره خورده‌اند تصریح کرد: انفاق جلوه‌ای از تقواست، ما در مجموعه سپاه هم با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری موطف هستیم در مسئله معیشت نیازمندان گام برداریم و این یک اولویت برای سپاه است.

 

سردار سلامی گفت: 1313 سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگان اهدا شد و کارهای دیگری در حوزه محرومیت‌زدایی و آبرسانی نیز در حال انجام است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار