محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟

سرلشکر سلامی: دشمن می‌خواهد تمام زندگی مردم ایران را تبدیل به میدان جنگ کند

سرلشکر سلامی: دشمن می‌خواهد تمام زندگی مردم ایران را تبدیل به میدان جنگ کند فرمانده کل سپاه با بیان اینکه نیروی دریایی باید ما بتواند به دشمن در هر نقطه‌ای که ایستاده دست یابد و در دور دست توان مقابله با دشمن را داشته باشد، گفت: ایستایی در شعاع‌های نزدیک و نیمه دور برای دشمن آسیب زاست و باید از این منطقه دور شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز شنبه (16 دی) در مراسم الحاق ناو ابومهدی المهندس و شناورهای موشک‌انداز نیروی دریایی سپاه در بندرعباس، ضمن تسلیت مجدد حادثه تروریستی کرمان، اظهار داشت: امروز یک روز بزرگ و تاریخی برای ملت ایران است، روزی که نیروی دریایی سپاه به عنوان جلودار و پیشگام قدرت دفاعی در مقابل قدرتهای بحری جهان به یک جهش و درخشش در توان تهاجمی و دفاعی خود دست یافته است.

 

وی افرود: امروز در یک نبرد همه جانبه با دشمن رو به رو هستیم و دشمن سعی کرده است تمام زندگی مردم ایران را تبدیل به میدان جنگ کند از تهاجم اقتصادی تا تهاجم نرم در عرصه فرهنگی و همچنین جنگ اظلاعاتی و ترور و... با تلاش ناموفق از سوی دشمن برای انزوا بخشی سیاسی ایران همراه بود.

 

فرمانده کل سپاه گفت: با رهنمودهای رهبر انقلاب و استقامت ملت ایران در خنثی سازی توطئه‌ها دشمن تاکنون با شکست رو به رو شده است و تمام این شکستها واقعی هستند.

 

سلامی تصریح کرد: ما در امتداد به ساخت قدرت مشغول بوده‌ایم دریا یکی از آن صحنه‌هایی است که منطقه تلاقی با سیاستهای جهانی بوده است. قدرتهای گذشته دریایی در صدد این بودند با سلطه بر دریاها بتوانند جهان را تحت سیزره خود در آورند اما جمهوری اسلامی ایران با درک این موضوع که دریا مهمترین اجزای قدرت است به توسعه ناوگان متفاوت دریایی پرداخته است که هم در ارتش و سپاه با این فرض این گسترش و تقویت طراحی و پیاده سازی شده که ایران با قدرتهای بزرگ عالم درگیر هستیم.

 

وی افزود: نیروی دریایی باید ما بتواند به دشمن در هر نقطه‌ای که ایستاده دست یابد و در دور دست توان مقابله با دشمن را داشته باشد.

 

فرمانده کل سپاه ادامه داد: بسیاری از ضعف‌های دشمن ترمیم ناپذیر است از جمله عظیم الجثه و کند بودن در حرکت. نیروی دریایی در دریا یک نبرد کامل را دارد و استقلال رزمی در نیروی دریایی در هر سطحی دیده می‌شود.

 

سلامی با بیان اینکه ما نمی‌توانیم ناقص بجنگیم، گفت: تاثیر راهبردی ما بر توسعه قدرت آن است که تا هرجا ما امتداد منافع ملی داریم قدرت دفاعی ما باید تا آنجا قابلیت دفاع از منافع حیاتی‌مان را داشته باشد.

 

وی افزود: باید خطوط دریانوردی خود را امن کنیم بنابراین بلند شدن دستان نیرو هم در ابعاد برد موشک‌ها و هم شناورها و هم قدرت دریانوردی دوردست و استمرار نبرد برای ما اهمیت دارد.

 

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: ایستایی در شعاع‌های نزدیک و نیمه دور برای دشمن آسیب زاست و باید از این منطقه دور شود. دشمن ما منطق قدرت را خوب می‌فهمد. ما هم اراده داریم و هم قدرت و هم راهبرد و دشمن بخشی از توان ما را در دفاع از منافعمان دیده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار