ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از جنگ با ایران کلافه و خشمگین است شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود ترامپ: پیوستن اسرائیل به جنگ با ایران تبعاتی خواهد داشت حزب‌الله: دولت لبنان با امتیازدهی پیاپی به حاکمیت ملی خیانت می‌کند تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا آمریکا استقرار نیروگاه هسته‌ای در آب‌های خود را بررسی می‌کند بازشدن پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران لفاظی های جدید ترامپ علیه انصارالله یمن ترامپ: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به سازش با اسرائیل است

رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان / امیرعبداللهیان: تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ماست

رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان / امیرعبداللهیان: تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ماست وزیر خارجه ایران در رایزنی تلفنی با همتای پاکستانی خود گفت عملیات ضدتروریستی روز گذشته ایران، علیه یک گروهک تروریستی ایرانی بوده و هیچ‌یک از اتباع پاکستان در این عملیات مورد حمله قرار نگرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه ایران اعلام کرد در گفت‌وگوی تلفنی روز چهارشنبه «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با «جلیل عباس جیلانی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی پاکستان، طرفین درخصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه گفتگو و تبادل‌نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران در این تماس ضمن ابراز خرسندی از روابط دوستانه ۲ کشور، اهمیت تداوم همکاری‌ها و ارتباط نزدیک مسئولان ۲ کشور در حوزه‌های مختلف را مورد تاکید قرار داد.

امیرعبداللهیان با تاکید بر احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور دوست، برادر و همسایه پاکستان اظهار داشت: حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ماست.

رئیس دستگاه دیپلماسی، «امنیت پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران» خواند و تصریح کرد: جریان موسوم به «جیش العدل» گروهکی تروریستی است که علیه امنیت مشترک ۲ کشور اقدام می‌کند. امنیت ایران بار‌ها توسط این گروهک تروریستی ایرانی از خاک پاکستان مورد تهدید قرار گرفته و این گروهک بار‌ها مسئولیت اقدامات تروریستی در خاک ایران را به عهده گرفته است.

امیرعبداللهیان افزود: عملیات ضدتروریستی روز گذشته نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، علیه این گروهک تروریستی ایرانی بوده و هیچ‌یک از اتباع پاکستانی در این عملیات مورد حمله قرار نگرفته‌اند.

وزیر امور خارجه ایران تداوم گفتگو، اتفاق‌نظر و همکاری طرفین در موضوعات دوجانبه، از جمله موضوع گروه‌های تروریستی را مهم ارزیابی و با اشاره به گفتگو‌های فراوان صورت‌گرفته میان مسئولان نظامی و امنیتی ۲ کشور، ابراز امیدواری کرد تبادل نظر‌ها در مسیر درست روابط ۲ کشور و در راستای همکاری‌های قوی‌تر امنیتی تداوم یابد.

وزیر امور خارجه پاکستان نیز با اشاره بر آرمان‌های مشترک ۲ کشور و سابقه ایران و پاکستان در دفاع از یکدیگر و نیز مبارزه با تروریسم تاکید کرد: امنیت ایران نیز امنیت پاکستان است و هرگاه تهدیدی در خاک پاکستان علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشته، دولت پاکستان علیه آن اقدام کرده است.

جیلانی همچنین حوزه‌های فراوان همکاری ۲ کشور را برشمرد و از طرف ایرانی خواست اطلاعات مربوط به گروه‌های تروریستی در خاک پاکستان را در راستای همکاری‌های مشترک ۲ کشور در اختیار پاکستان قرار دهد.

او تاکید کرد «اسلام‌آباد انتظار دارد مقابله با گروه‌های تروریستی در پاکستان توسط نیرو‌های پاکستان انجام شود». / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار