رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

وزیر کشور: دانشگاه‌ها سهم بزرگی در صحنه مشارکت اجتماعی و سیاسی دارند

وزیر کشور: دانشگاه‌ها سهم بزرگی در صحنه مشارکت اجتماعی و سیاسی دارند وزیر کشور با تأکید بر اینکه انتخابات مهم ترین اتفاق در عرصه سیاسی است، گفت: حضور قوی و مشارکت گسترده دانشگاه ها در امر انتخابات اهمیت بسیاری دارد و دور کردن دانشگاه از این ایفای نقش، جفای بزرگ به آن است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور امروز (چهارشنبه 27 دی ماه) در سومین نشست طرح ملی اعتلا (تعالی معرفتی و مهارتی و حرفه‌ای استادان) که در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، افزود: دانشگاه باید با فهم عمیق خود نسبت به آنچه در کشور و جهان می‌گذرد، به جلو حرکت کند و امیدآفرین باشد.

وی، انتخابات را تحول مهم کشور دانست و ادامه داد: اگر کسانی تبلیغ کردند که در انتخابات خنثی باشید یا مشارکت نکنید، به این معنا است که دانشگاه در مهم‌ترین مسأله سیاست یعنی انتخابات، دخالت نکند.

وزیر کشور اضافه کرد: آیا ضربه‌ای از این بدتر به پیکر دانشگاه است که از سیاست‌ورزی خردمندانه دور شود؟

وحیدی اظهار کرد: انتخابات مهم‌ترین اتفاق در عرصه سیاسی است و حضور قوی و مشارکت گسترده دانشگاه‌ها در امر انتخابات اهمیت بسیار است. دور کردن دانشگاه از این ایفای نقش، جفای بزرگ به آن است.

وی با بیان اینکه دانشگاه از بزرگترین کانون فرصت‌زا برای کشور است، تأکید کرد: اساتید عزیز در این زمینه و قرار دادن دانشگاه در این جایگاه رفیع، نقش اساسی دارند.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه دانشجو باید در میدان باشد و برای مشکلات کشور راه‌حل ارائه دهد، خاطرنشان کرد: خارج کردن دانشگاه متن و جایگاه اصلی با موضوعات ساختگی، خیانت به دانشجو است، دانشگاه باید بهترین نقد منصفانه و تحلیل‌ها را داشته باشد و راه‌حل ارائه دهد.

وحیدی، دانشگاه متعالی و اسلامی را دانشگاهی توصیف کرد که به محیط  و جامعه حساس است، گفت: این دانشگاه مشکلات را به دقت بررسی می‌کند و برای حل آن‌ها پا در میدان می‌گذارد.

وی، آگاهی اساتید و دانشجویان از پیشرفت‌های کشور در عرصه‌های مختلف را مهم دانست و با اشاره به برگزاری اردوهای پیشرفت، اظهار کرد: باید ظرفیت‌ها و نقاط بلندی که کشور به آن دست یافته است را تبیین کنیم.

وزیر کشور اظهار کرد: اگر دانشجو و حتی استاد دانشگاه بی‌اطلاع باشد، حتما دچار یأس و ناامیدی می‌شویم که راهی برای نابودی یک جامعه است.

وحیدی، امید و نگاه به آینده را برای توسعه کشور ضروری دانست و یادآور شد: علت تلاش دشمن برای از بین بردن امید در دل جوانان، همین است. انقلاب اسلامی دستاوردهای بزرگ دارد که باید به آن افتخار کرد.

وی، تزریق ناامیدی به جامعه را سم مهلک برشمرد و اضافه کرد: تزریق ناامیدی به نفع توسعه و امنیت کشور نیست و دانشگاه می‌تواند با آگاهی از دستاوردها، مرجعیت خود را در جامعه حفظ کند.

وزیر کشور تصریح کرد: دانشگاه باید با فهم عمیق خود نسبت به آنچه در کشور و جهان می‌گذرد، به جلو حرکت کند. نشان دادن پیشرفت‌ها و تزریق امید واقعی اهمیت دارد.

وحیدی خاطرنشان کرد: طرح اعتلا باید به این مسائل بپردازد و در زمانه انتخابات شاهد ایفای نقش برجسته دانشگاه باشیم./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار