غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بلومبرگ: اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه رهبران حماس اعمال می‌کند

بلومبرگ گزارش داد که اتحادیه اروپا قصد دارد دوشنبه هفته آینده تحریم‌هایی علیه رهبران حماس و منابع مالی این گروه مقاومت اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بلومبرگ چهارشنبه به نقل از منابعی که نامشان را فاش نکرد، افزود: تحریم‌ها در سطوح فنی مورد توافق قرار گرفته است و دوشنبه در جلسه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل تایید می‌شود.

بلومبرگ افزود: اتحادیه اروپا به دنبال اتخاذ اقدامات بیشتر در پاسخ به حملات حماس به اسرائیل در هفتم اکتبر است. این اقدام، اتحادیه را به گام‌هایی که آمریکا در این زمینه برداشته است، نزدیک‌تر می‌کند.

این در حالی است که شورای اتحادیه اروپا سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که «یحیی سنوار» رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و کسی که رژیم صهیونیستی قصد ترور او را در غزه دارد، به فهرست تروریستی این اتحادیه اضافه شده است.

بر اساس این بیانیه، دارایی‌های السنوار مسدود و شرکت‌ها و شهروندان اتحادیه اروپا از مراوده مالی با وی ممنوع شدند. وی همچنین حق سفر به کشور‌های عضو را نداشته و ورود یا گذر او به این کشور‌ها ممنوع است.

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ماه دسامبر گفت که پیشنهاد وی برای تحریم حماس مورد حمایت وزرای خارجه این اتحادیه قرار گرفته است، اما برخی کشور‌ها بر اهمیت وضع تحریم علیه شهرک‌نشینان افراطی که مرتکب خشونت علیه ساکنان کرانه باختری شده‌اند، تاکید کرده‌اند.

از همین رو، یک منبع آگاه به بلومبرگ گفت که اتحادیه اروپا در حال بررسی ممنوعیت ورود، مسدود کردن دارایی‌ها و منع واردات محصولات ساخت شهرک‌نشینان صهیونیست است، اما هنوز این تحریم‌ها نهایی نشد /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر