نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

مخالفت نتانیاهو با پیشنهاد عادی‌سازی روابط با ریاض و تشکیل کشور فلسطین

مخالفت نتانیاهو با پیشنهاد عادی‌سازی روابط با ریاض و تشکیل کشور فلسطین مقام‌های آمریکایی بامداد پنجشنبه افشا کردند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با وزیر خارجه آمریکا، تمام پیشنهادات و درخواست‌های واشنگتن از جمله عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی در ازای تشکیل کشور فلسطین را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۳۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «ان‌بی‌سی» بامداد پنجشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که اختلافات بین واشنگتن و تل‌آویو، از زمان سفر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی آشکارتر شده است.

 

طبق این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تمام پیشنهادات و درخواست‌های بلینکن از جمله عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی در ازای تشکیل کشور فلسطین را رد کرده است.

 

به گفته مقام‌های آمریکایی، بلینکن در دیدار با نتانیاهو تاکید کرد که هیچ راه حل نظامی در مورد سرنوشت جنبش مقاومت حماس وجود ندارد و رژیم صهیونیستی نیز باید این واقعیت را بپذیرد.

 

این منابع به ان‌بی‌سی گفتند: «دولت بایدن برای دستیابی به اهداف خود در منطقه خاورمیانه، به فراتر از نتانیاهو نگاه می‌کند. دولت بایدن در تلاش است تا با دیگر سران سیاسی اسرائیل برای تشکیل دولت پس از نتانیاهو آماده شود».

 

بر این اساس، وزیر خارجه آمریکا همچنین به نخست‌وزیر تل‌آویو گفت که شخص «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و چهار کشور عربی دیگر قول داده‌اند که تمام هزینه‌های بازسازی غزه را پرداخت کنند، اما نتانیاهو با رد این پیشنهاد گفت که آمادگی پذیرش توافقی برای تشکیل کشور مستقل فلسطین را ندارد.

 

ان‌بی‌سی در ادامه گزارش داد که تنها درخواست آمریکا که نتانیاهو با آن موافقت کرد، انجام ندادن حمله مهم و بزرگی علیه اهداف جنبش مقاومت حزب‌الله در لبنان بود.

 

از سوی دیگر، خانواده اسرای صهیونیست با درخواست از دولت آمریکا برای ارسال پیام محکمی به کابینه تل‌آویو، از واشنگتن خواستند که نتانیاهو را برای پذیرش توافق پایان جنگ و آزادی اسرا تحت فشار قرار دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار