توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

معاون رئیس‌جمهور: سپاه نشان داد در مقابله‌ با تهدیدات جدی است

سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به موشک باران مقر تروریست ها توسط سپاه پاسداران گفت: این اقدام سپاه کار بسیار ارزنده‌ای بود و نیروهای مسلح ما با این قدام قاطع نشان دادند در مقابله با تهدیدات جدی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۳۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به موشک باران مقر تروریست‌ها توسط سپاه پاسداران گفت: بعد از حوادث تروریستی در کرمان و شهادت برخی از فرماندهان ایرانی و غیرایرانی جبهه مقاومت در عملیات تروریستی در سوریه و عراق، این مطالبه از سوی مردم بود که باید پاسخ قاطعی به این اقدامات داده شود.

 

وی افزود: ما از قبل می‌دانستیم که داعش ساخته و پرداخته آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی است و آنها در سوریه و عراق حضور داشتند و پایگاه‌هایی برای آموزش این افراد در برخی کشورهای همسایه وجود داشت.

 

حسینی با اشاره به مراکز جاسوسی صهیونیست‌ها در برخی از مناطق و کشورهای همسایه تصریح کرد: بارها اعلام شده که کشورهای همسایه باید مراقبت کنند و وقتی اقدامی از سوی تروریستها صورت می‌گیرد طبیعی است که جمهوری اسلامی به عنوان حمایت از حقوق مردم پاسخ دهد.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به موشک باران مقر تروریست ها توسط سپاه پاسداران گفت: این اقدام سپاه کار بسیار ارزنده‌ای بود. برخی‌ها احساس می‌کردند هشداری که فرماندهان سپاه و نیروهای مسلح ما دادند برای این است که مردم دلخوش باشند و اقدامی نخواهد شد ولی نیروهای مسلح با این قدام قاطع نشان دادند حرفی که گفته می‌شود جدی است.

 

وی در پایان اظهار داشت: ایران الان از یک اقتداری برخوردار است و هر اقدامی توسط مخالفان و دشمنانی که توسط غربی‌ها و رژیم صهیونیستی انجام می‌شود؛ قطعاً پاسخ کوبنده‌ای را دریافت خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر