جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته

انهدام باند سرقت از مدارس در تهران

رئیس پلیس آگاهی تهران از انهدام باند 3 نفره سرقت از مدارس تهران خبر داد و گفت: در این رابطه 2 مالخر اموال مسروقه شناسایی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۴۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران، در خصوص باند سرقت از مدارس تهران توضیح داد: با وقوع چند فقره سرقت از مدارس جنوب تهران، بررسی موضوع در دستور کار تیمی از کارآگاهان پایگاه دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

 

وی در ادامه گفت: با تجمیع پرونده‌های مشابه و مراجعه کارآگاهان به محل‌های سرقت و همچنین انجام تحقیقات میدانی، مشخص شد که سرقت‌ها توسط دو الی سه سارق با استفاده از تاریکی شب انجام شده است.

 

سردار ولی پور گودرزی در ادامه بیان کرد: با پالایش تصاویر به دست آمده از متهمان، تصویر واضحی از متهمان در اختیار پلیس قرار گرفت و کارآگاهان با گشت زنی‌های هدفمند موفق شدند دو تن از سارقان را هنگام پرسه‌زنی در اطراف مدرسه‌ای در جنوب تهران مشاهده و هر دو متهم را در یک عملیات پلیسی دستگیر کنند.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران با بیان اینکه در بررسی‌های بیشتر از متهمان ابزار و آلات سرقت کشف شد، ادامه داد: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی به ۱۵ فقره سرقت مشابه با همکاری همدستشان اعتراف و اظهار کردند که اموال مسروقه را به دو مالخر از اتباع کشورهای همسایه می‌فروختند.

 

وی در خصوص دستگیری مالخران توضیح داد: در عملیات‌های دیگری سارق متواری و دو مالخر اموال مسروقه نیز در مخفیگاهشان دستگیر و متهمان به ارتکاب سرقت و مالخری اموال مسروقه معترف شدند.

 

این مقام ارشد انتظامی در خاتمه ابزار داشت: با تکمیل تحقیقات پلیسی و شناسایی مال باختگان هر پنج متهم در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار