دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

«عبدالهادی براهویی» دستگیر شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از دستگیری عبدالهادی براهویی سرشبکه قاچاق مواد مخدر در عملیات پیچیده پلیسی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، امروز یکشنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۲ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا سردار ایرج کاکاوند در نشست خبری با اصحاب رسانه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: امروزه یکی از نگرانی‌های مردم بحث مواد مخدر و اعتیاد است لذا پلیس برای دغدغه و مطالبات مردم برنامه‌ریزی گسترده در بحث دستگیری قاچاقچیان و خرده فروشان را به مرحله اجرا گذاشته است.

 

وی گفت: یکی از سرشبکه‌های قاچاق مواد مخدر که فعالانه اقدام به ورود مواد مخدر به داخل کشور می کرد و با اقدامات مسلحانه در مسیر کویر اقدام به جابجایی مواد مخدر می کرد شناسایی و دستگیر شد.

 

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا تصریح کرد: این فرد که با یک شبکه مسلحانه و گسترده مبادرت به قاچاق مواد مخدر کرد عبدالهادی براهویی است که به نام های حاج شاه سلیم ، حاج پرویز، حاج عبدالله مشهور بود؛ همچنین تعداد ۳۷ نفر از مرتبطین وی در ۱۸ عملیات شناسایی و مورد ضربه قرار گرفتند که بیش از ۱۳ تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد که ۵ تن شیشه و هرویین بود.

 

وی ادامه داد: ۳۲ دستگاه خودرو و تعدادی سلاح سبک و نیمه سنگین از این افراد کشف و ضبط شد.

 

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور اعلام کرد: این فرد در عملیاتی پیچیده شناسایی و دستگیر شد و اموال وی توقیف شد.

 

سردار کاکایی با بیان اینکه این فرد ارتباطاتی برای ورود و خروج مواد مخدر داشت و در سیستان و بلوچستان شناسایی و دستگیر شد خاطرنشان کرد: با دستگیری وی ۳۰۰ میلیارد تومان به بنیان مالی قاچاقچیان ضربه وارد شد.

 

وی افزود: این فرد چند چهره داشت و از هر اسم و لقب خود برای قاچاق مواد مخدر در یکی دو استان بهره می برد.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از اجرای مرحله چهارم آرامش در شهر خبر داد و گفت: قریب به ۵ تن مواد مخدر از ۱۲۵ نفر قاچاقچی در این طرح کشف ‌و ضبط شد؛ همچنین در این طرح دو روزه ۱۱ هزار معتاد متجاهر و ۳۷۰۰ خرده فروش هم شناسایی و دستگیر شدند./ فارس

ارسال نظر