یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

سنتکام: دو شهپاد و سه موشک کروز را در شمال الحدیده هدف قرار دادیم

سنتکام: دو شهپاد و سه موشک کروز را در شمال الحدیده هدف قرار دادیم فرماندهی مرکزی آمریکا روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو شهپاد و سه موشک کروز را در شمال الحدیده که آماده شلیک به سوی کشتی‌ها در دریای سرخ بوده، هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی آمریکا روز شنبه اعلام کرد که دو شهپاد و سه موشک کروز ضد کشتی را در که آماده شلیک به کشتی‌ها در دریای سرخ بودند، در شمال استان الحدیده یمن هدف قرار داده است.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی اکس اعلام کرد: «روز 10 نوامبر، بین ساعت 4 الی 5 عصر (به وقت صنعاء) این فرماندهی حمله‌ای در چارچوب دفاع از خود به دو شهپاد و سه موشک کروز ضد کشتی را در شمال الحدیده هدف قرار داده است. این تجهیزات آماده شلیک به سوی کشتی‌ها در دریای سرخ بوده‌اند».

 

در این بیانیه آمده است: «فرماندهی مرکزی آمریکا این شهپادها و موشک‌ها را در مناطق تحت سیطره حوثی‌ها در یمن شناسایی کرده و تصمیم گرفته که آنها تهدید قریب الوقوعی برای کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا و کشتی‌های تجاری در منطقه به شمار می‌آیند».

 

چندی پیش «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن در واکنش به حملات جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به خاک یمن گفت که این تجاوزات باعث نخواهد شد نیروهای مسلح یمن از مأموریت حمایت از مردم غزه دست بردارند.

 

نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به هیچ کشتی مرتبط با این رژیم و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده‌اند.

 

آمریکا هم در ادامه حمایت‌های خود از تل‌آویو، پس از شدت گرفتن عملیات‌های یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داده و تاکنون چند بار خاک این کشور را مورد تجاوز نظامی قرار داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار