سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

جروزالم پست: موشک جدید حزب الله تمام کشتی‌های جنگی را نابود می‌کند

جروزالم پست: موشک جدید حزب الله تمام کشتی‌های جنگی را نابود می‌کند یک رسانه صهیونیستی با استناد به تصویر یک موشک ضد کشتی حزب الله، به قابلیت‌های موشکی نیروهای مقاومت اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 15
کد خبر: ۲۲۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ، توییت یکی از هواداران نیروهای مقاومت حزب الله لبنان در رسانه‌های صهیونیستی انعکاس جالب توجهی داشت به طوری که یک روزنامه صهیونیستی در مطلبی به توان موشکی نیروهای مقاومت حزب الله پرداخت.

 

به نوشته شماره یکشنبه روزنامه «جروزالم پست» در یک حساب توییتری وابسته به حزب الله لبنان در یکشنبه تصویری از یک موشک جدید به نمایش گذاشته شد. در این توییت همچنین نوشته شده بود که این موشک قادر است تمام کشتی‌های جنگی دشمن را نابود کند.

 

در توییت فعال رسانه‌ای هوادار حزب الله لبنان آمده است:«این موشک جدید ما قادر است همه کشتی‌های جنگی و تمام خدمه مستقر در آن را از بین ببرد.»

 

بر اساس این گزارش، حزب الله لبنان در ماه آگوست (مرداد) تصویری از یک موشک ضد کشتی که موفق شده بود سال 2006 و حین نبرد دوم لبنان کشتی جنگی «آی‌ان‌اس هانیت» نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را غرق کند، به نمایش گذاشت. در آن حمله موفق چهار نظامی صهیونیستی کشته شدند.

 

منابع مطلع در بیروت نیز به تازگی گفتند که اقدام حزب‌الله در سرنگون کردن پهپاد رژیم صهیونیستی در چارچوب پاسخ به حملات اخیر این رژیم، تنها بخشی از پاسخ مقاومت است.

 

روزنامه «الجمهوریه» چاپ لبنان به نقل از منابع نزدیک به محافل حزب‌الله نوشت: «مهم‌ترین معنا و پیام سرنگونی این پهپاد اسرائیلی این است که این نخستین بار است که حزب الله قواعد نبرد را تحمیل و تعیین می‌کند.»

 

روزنامه فرا منطقه‌ای «رأی الیوم» چاپ لندن نیز در یادداشتی اعتراف رژیم صهیوینستی به سرنگونی پهپاد آن بر فراز لبنان را نشانه آغاز موازنه وحشت جدیدی دانست که رهبر حزب الله ایجاد کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار