چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ادعای آمریکا درباره حمله پیش‌دستانه به اهداف موشکی در یمن

ادعای آمریکا درباره حمله پیش‌دستانه به اهداف موشکی در یمن سنت‌کام بامداد شنبه در بیانیه‌ای ادعا کرد به سه سکوی موشکی آماده پرتاب انصارالله در غرب یمن حمله کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنت‌کام) بامداد شنبه مدعی شد حملات پیش‌دستانه‌ای را علیه سه سکوی موشکی آماده پرتاب انصارالله در استان الحدیده یمن انجام داده است.

 

سنت‌کام در بیانیه‌ای که در حساب کاربری رسمی این سازمان در ایکس (توییتر سابق) منتشر شده ادعا کرده است: «روز ۱۹ ژانویه، حدود ساعت ۱۸:۴۵ (به وقت صنعا) ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا حملاتی را علیه سه موشک ضد کشتی‌ حوثی‌ها که به سمت جنوب دریای سیاه نشانه‌گیری شده و آماده پرتاب بودند انجام داد.»

 

سنت‌کام مدعی شد که تشخیص نیروهای آمریکایی این بود که موشک‌ها تهدیدی قریب‌الوقوع علیه کشتی‌های تجاری و کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا در منطقه به شمار می‌روند و بنابراین آنها را «برای دفاع از خود» منهدم کردند.

 

شبکه «المسیره»، شامگاه جمعه حمله مجدد آمریکا و انگلیس به غرب یمن را اعلام کرده و گزارش داده بود: «آمریکا و انگلیس در تجاوزی جدید طی دو حمله هوایی منطقه «الجبانه» در شهر الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار داده‌اند.»

 

آمریکا و انگلیس پیش‌تر از آن نیز در اقدامی مشابه مواضع ارتش یمن را در نقاط مختلفی از این کشور مورد حمله قرار داده بودند که نیروهای مسلح یمن با حمله به شناورهای آمریکایی به این حملات پاسخ دادند.

 

حملات آمریکا و انگلیس به یمن پس از آن آغاز شد که ارتش یمن در حمایت از مردم فلسطین به کشتی‌های اسرائیلی اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نداد.

 

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن روز جمعه در مصاحبه با خبرگزاری رویترز تاکید کرد که پاسخ یمن به حملات آمریکا ادامه خواهد داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار