فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟

قیمت نفت خام برنت افزایش یافت

قیمت نفت خام برنت افزایش یافت علیرغم مجوز ترامپ برای استفاده از ذخایر نفت آمریکا برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت، برخی منابع از افزایش 19 درصدی قیمت نفت خام برنت در معاملات روز دوشنبه خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری بی بی سی گزارش داد که قیمت معاملات آتی نفت خام برنت در بازار سنگاپور در آغاز معاملات روز دوشنبه با 19 درصد افزایش به 71 دلار و 95 سنت افزایش یافته است که بالاترین رقم طی4 ماه گذشته محسوب می‌شود.

 

قیمت نفت خام برنت طی روزهای گذشته حدود 60 دلار بوده است.

 

شبکه سی ان بی سی نیز گزارش داد که قیمت نفت «وست تگزاس اینترمدیت»(WTI) نیز با 15 درصد افزایش به 63.34 دلار افزایش یافته است.

 

خبرگزاری رویترز علت این افزایش ناگهانی را حملات پهپادی نیروهای انصارالله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی خوانده است و نوشته است که در نتیجه این حملات 5 درصد عرضه نفت به بازارهای جهانی کاهش یافته است.

 

منابع سعودی روز گذشته از اختلال گسترده در روند تولید نفت و گاز طبیعی این کشور خبر داده بودند.

 


پایگاه خبری بلومبرگ با بیان اینکه 5 درصد از نفت مورد نیاز بازار یعنی حدود 5.7 میلیون بشکه در روز دچار اختلال شده است نوشت: این بدترین شوک برای بازارهای نفتی از زمان حمله صدام، دیکتاتور معدوم عراق، به کویت در سال 1990 است.

 

بلومبرگ می‌گوید، این میزان از دست دادن نفت حتی از کسری عرضه نفت ایران، ناشی از انقلاب اسلامی در سال 1979 نیز بیشتر است.

 

در تازه ترین ارزیابی، شرکت انرژی انگلیسی Aspect در تحلیل خود در زمینه اختلال در صادرات نفتی عربستان سعودی اعلام کرده است که 18 درصد از تولیدات گاز طبیعی و حدود 50 درصد از تولیدات نفت مایع عربستان سعودی بعد از این حملات دچار تعلیق و اختلال شده است.

 

علیرغم آنکه آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش خود اعلام کرده است که عرضه نفت به بازار جهانی به میزان کافی در حال انجام است و سعودی‌ها ادعا کرده‌اند که می‌توانند عرضه نفت را مجددا در مدت زمان کوتاهی افزایش دهند اما حمله یمنی‌ها به تاسیسات البقیق می‌تواند باعث افزایش قیمت جهانی نفت شود.

 

بخشی از پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که ممکن است در پی حمله به تاسیسات فرآوری نفت البقیق قیمت نفت حتی سه رقمی شود.

 

افزایش قیمت جهانی نفت در حالیست که رئیس جمهور آمریکا بامداد دوشنبه به وقت تهران اعلام کرد که مجوز استفاده از ذخایر استراتژیک نفت این کشور را برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت صادر کرده است.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: به خاطر حمله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی که ممکن است روی قیمت نفت تاثیر داشته باشد من مجوز استفاده از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا را در صورت نیاز صادر کرده‌ام. به اندازه‌ای که بازارها نفت کافی داشته باشند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار