به گزارش راهبرد معاصر ، سازمان کشورهای تولید کننده و صادرکننده نفت خام، اوپک، در آخرین بهروز رسانی سایت خود اعلام کرد، هر بشکه سبد نفتی این سازمان پنجشنبه 7 شهریور با 8 سنت افزایش 60.24 دلار در هر بشکه فروخته شد.
کاهش ذخایر نفت آمریکا در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته سبب شد تا قیمت نفت افزایش یابد اما نگرانی در مورد رشد اقتصادی در جهان که میتواند به کاهش تقاضا برای نفت منجر شود، مانع از افزایش بیشتر قیمت شد.
اما قیمت نفت در روز جمعه کاهش یافت و نفت خام آمریکا در آستانه نزدیک شدن تندباد به سواحل فلوریدا که میتواند تقاضا برای نفت را کاهش دهد، نزدیک به 3 درصد افت قیمت داشت اما بیشترین افزایش هفتگی از ابتدای ماه جولای ثبت شد.
هر بشکه نفت برنت با 1.24 دلار کاهش 59.25 دلار فروخته شد. نفت خام آمریکا نیز با 1.61 دلار کاهش 55.10 دلار به ازای هر بشکه معامله شد.
در ماه آگوست، برنت به تنهای کاهش ماهانه 7.3 درصدی و نفت خام آمریکا کاهش 6 درصدی را ثبت کردند.
نفت خام آمریکا هفته گذشته 1.7 درصد و نفت برنت 1.8 درصد از ارزش خود را از دست دادند که کاهش تاحد زیادی ناشی از تنشهای تجاری میان آمریکا و چین بود.
بالاترین قیمت سبد نفتی اوپک در سال ۲۰۱۹ در ۲۵ آوریل برابر با ۷۴.۰۴ دلار در هر بشکه ثبت شده است؛ سبد نفتی اوپک سال ۲۰۱۹ را با ۵۲.۱۴ دلار در هر بشکه آغاز کرد که پایینترین قیمت این نوع نفت از ابتدای سال جدید به شمار میرود.
متوسط قیمت نفت اوپک در هفته منتهی به 30 آگوست یعنی 8 شهریور ماه 59.64 دلار بوده است.
سبد نفتی اوپک به طور متوسط در ماه آگوست 59.60 دلار در هر بشکه فروخته شده است.
نفت اوپک سال ۲۰۱۸ به طور متوسط ۶۹.۷۸ دلار در هر بشکه فروخته شده بود. این نوع نفت تاکنون در سال جاری میلادی به طور متوسط 64.66 دلار در هر بشکه معامله شده است.
سبد نفتی اوپک متشکل از نفت سنگین ایران، نفت سبک عربستان، نفت سبک بصره عراق، نفت صحرای الجزایر، نفت اورینت اکوادور، نفت صادراتی کویت، سیدر لیبی، بونی لایت نیجریه، نفت موربان امارات، مارین قطر، مِرِی ونزوئلا، گیراسول آنگولا، رابی لایت گابن، نفت دجنو کنگو و نفت زفیرو گینه است.
منبع : فارس