محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

علت تصویب «افزایش سن بازنشستگی در ایران» چیست؟

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران گفت:یکی از دلایلی که سن بازنشستگی در کشور افزایش پیدا کرد، ناترازی در صندوق های بیمه ای و بازنشستگی بود، به طور کلی ۲۶ قانون مصوب شده و صندوق‌ها را مجاب کرده تا از برخی گروه‌ها حمایت کنند و دولت سهم بیمه آنها را پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران، درباره چرایی افزایش سن بازنشستگی در کشور،اظهار کرد: یکی از دلایلی که سن بازنشستگی در کشور افزایش پیدا کرد، ناترازی در صندوق‌های بیمه ای و بازنشستگی بود، به طور کلی ۲۶ قانون از سوی نمایندگان مجلس مصوب شده و صندوق‌ها را مجاب کرده تا از برخی گروه‌ها حمایت کنند و دولت سهم بیمه آنها را پرداخت کند.

 

وی افزود: مجموع دولت ها به خاطر همین ۲۶ قانون، حدود ۳میلیون میهمان را به سفره سازمان تأمین اجتماعی دعوت کرده اند که ماهانه حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان از سازمان تأمین اجتماعی خدمت می‌گیرند و هیچ هزینه ای هم پرداخت نمی کنند و دولت به همین خاطر بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بدهکار است. این موجب می شود تا به سرانه درمان در این سازمان بی توجهی شود.

 

دهقان کیا به هزینه های ماهانه تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: ما در تأمین اجتماعی باید ماهانه حدود ۴۲ تا ۴۳ هزار میلیارد تومان پول نقد داشته باشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم./ فارس

ارسال نظر