محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

کشف ۱۰۰ بسته هروئین از معده ۲ قاچاقچی در اصفهان

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی اصفهان از کشف و دستگیری ۲ قاچاقچی مواد مخدر که اقدام به بلع ۱۰۰ بسته هروئین در معده خود کرده بودند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ احمد نیکبخت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی اصفهان گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر اصفهان در حین کنترل خودرو‌های عبوری در یکی از جاده‌های استان به ۲ نفر از سرنشینان یک دستگاه خودروی سواری مشکوک و پس از بررسی‌های تخصصی دریافتند که این افراد اقدام به بلع و انباری مواد مخدر در معده خود کردند.

وی اظهار داشت: بلافاصله متهمان دستگیر و به پاسگاه پلیس منتقل شدند و ۱۰۰ بسته هروئین به وزن یک کیلوگرم از داخل معده آنها خارج شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر اصفهان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضایی شدند گفت: مبارزه جدی با قاچاق موادمخدر و مجرمان و قاچاقچیانی که قصد هر نوع قاچاق از طریق مبادی ورود دارند به صورت ویژه در دستور کار پلیس مواد مخدر قرار دارد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: روش بلع مواد و نگهداری آن در معده از جمله اقدامات بسیار خطرناکی است که توسط قاچاقچیان انجام می‌شود به طوری که هر لحظه احتمال آسیب زدن به معده حتی مرگ آنها را نیز در پی دارد.

سرهنگ نیکبخت در خاتمه از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص فعالیت قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر را از طریق شماره ستاد خبری پلیس مبارزه مواد مخدراصفهان در اختیار پلیس قرار دهند تا در اسرع وقت با این افراد برخورد قانونی صورت گیرد. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر