اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

روسیه بزرگترین صادرکننده نفت به چین شد

داده‌های گمرک چین نشان می‌دهد که روسیه در سال ۲۰۲۳ از عربستان سعودی عبور کرده و به بزرگترین تأمین کننده نفت چین تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ داده‌های گمرک چین که روز شنبه منتشر شد نشان می‌دهد روسیه در سال 2023 از عربستان سعودی عبور کرد و به بزرگترین صادرکننده نفت به چین تبدیل شد.

بر اساس این گزارش، در سال 2023 بیش از 107 میلیون تن معادل 2.14 میلیون بشکه در روز نفت روسیه به چین ارسال شد که نشان دهنده افزایش 24 درصدی نسبت به سال قبل از آن است.

رقم بی‌سابقه صادرات نفت خام روسیه به چین علیرغم تحریم‌های نفتی آمریکا و متحدانش علیه مسکو ثبت شده است.

این در حالی است که در سال 2023 عربستان سعودی حدود 86 میلیون تن نفت به چین ارسال کرد و عراق، سومین تامین کننده بزرگ نفت چین، 59 میلیون تن نفت را تحویل این کشور آسیای شرقی داد.

تنها در ماه دسامبر، صادرات نفت روسیه به چین به 9.5 میلیون تن رسید که 6.2 درصد بیشتر از حجم عرضه شده در ماه نوامبر است.

روسیه در سال 2022 پس از ممنوعیت واردات نفت خود از طریق دریا که توسط اتحادیه اروپا، گروه 7 و متحدانش اعمال شد، به همراه سقف قیمت 60 دلاری برای هر بشکه نفت خام که از راه‌های دیگری وارد شود، تنوع بخشیدن به منابع انرژی خود را آغاز کرد.

پس از آن محدودیت‌های مشابهی برای صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه اعمال شد. سقف توافق شده برای گازوئیل 100 دلار در هر بشکه و برای محصولات دارای تخفیف مانند نفت کوره نیز 45 دلار اعلام شد.

در نتیجه، تولیدکنندگان نفت روسیه مسیر عرضه نفت خام سیبری شرقی به آسیا را تغییر داده و صادرات نفت خام از طریق راه آهن را از سر گرفتند.

ماه گذشته، الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه اعلام کرد که فروش نفت به اتحادیه اروپا که زمانی بزرگترین بازار روسیه بود، 90 درصد کاهش یافته است.

در همین حال، تعدادی از مقامات غربی خاطرنشان کرده‌اند که نفت روسیه همچنان از طریق واسطه‌ها با قیمت بالا وارد بازار اتحادیه اروپا می شود./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار