«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

پنتاگون: حملات به عراق، در واکنش به حمله به عین‌الاسد بود

پنتاگون: حملات به عراق، در واکنش به حمله به عین‌الاسد بود وزیر دفاع آمریکا بامداد چهارشنبه گفت که در واکنش به حمله موشکی بالستیک به پایگاه عین‌الاسد و زخمی‌شدن نظامیان آمریکایی، مواضع کتائب حزب‌الله را هدف حمله قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۴۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره حمله جنگنده‌های آمریکایی به مواضع گروه‌های مقاومت در غرب عراق، دولت واشنگتن رسماً مسئولیت این تجاوز نظامی را پذیرفت.

 

یک مقام نظامی آمریکایی بامداد چهارشنبه به شبکه «الجزیره» گفت که نیروهای این کشور هم‌اکنون مشغول انجام حملاتی به پایگاه‌های نظامی در غرب عراق هستند.

 

الجزیره به نقل از مقام آمریکایی گزارش داد که حملات به کتائب حزب‌الله عراق در واکنش به عملیات‌های اخیر علیه پایگاه‌های این کشور انجام شده است.

 

مقام‌های آمریکایی می‌گویند این حملات را در واکنش به زخمی‌شدن تعدادی از نیروهای این کشور بر اثر حملات موشکی بالستیک به پایگاه عین‌الاسد انجام دادند.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به «سنتکام» طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «به ۳ پایگاه گردان‌های حزب‌الله در عراق که تحت حمایت ایران هستند، به‌صورت یکجانبه حملاتی را انجام دادیم».

 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا نیز طی بیانیه‌ای مدعی شد: «ایالات متحده در پاسخ به هدف قرار دادن سربازان آمریکایی حملات جدیدی را در عراق انجام داد».

 

طبق گزارش‌ها، آستین در این بیانیه تهدید کرد: «از اتخاذ اقدامات بیشتر برای دفاع از منافع خود تردید نخواهیم کرد ولی به دنبال تشدید درگیری در منطقه نیستیم».

 

دولت آمریکا در حالی به سادگی تجاوز نظامی و غیرقانونی به خاک عراق را توجیه می‌کند که چندی پیش مدعی شده بود عملیات موشکی اخیر ایران علیه مواضع گروه‌های تروریستی - که حملات جنایتکارانه‌ای را داخل ایران انجام داده بودند - ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی عراق است.

 

با این حال، مقاومت اسلامی عراق تاکنون ده‌ها بار پایگاه‌های آمریکا را در شرق و شمال شرق سوریه و در غرب و شمال عراق هدف حمله پهپادی و راکتی قرار داده است. مقاومت عراق، آمریکا را مسئول اصلی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه می‌داند و تاکید کرده است که تا زمان توقف تجاوزات علیه غزه به حملات خود ادامه خواهد داد.

 

پیش از این، گروه مقاومت اسلامی عراق بامداد سه‌شنبه گفت که حملاتی را به پایگاه آمریکا در سوریه و مواضع صهیونیست‌ها در بندر اشغالی اشدود انجام داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار