المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

گوترش: اوضاع غزه وحشتناک است

گوترش: اوضاع غزه وحشتناک است دبیرکل سازمان ملل اوضاع انسانی در نوار غزه را وحشتناک توصیف و تاکید کرد که ساکنان غزه در برابر تخریب گسترده‌ای قرار گرفته‌اند که تاریخ معاصر نظیر آن را ندیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۴۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر. آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که رد راه حل تشکیل دو دولت از سوی اسراییل غیر قابل قبول است. وی که در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد سخنرانی می‌کرد، تصریح کرد: ما هفته گذشته شنیدیم که مسوولان سطح بالا در کابینه اسراییل به صورت صریح و مکرر راه حل تشکیل دو دولت را رد کردند و این موضوع غیر قابل قبول است.

 

وی ابراز داشت که این اقدام نقض حقوق ملت فلسطین است و می‌تواند دامنه درگیری‌ها را به صورت نامحدود گسترش دهد و خطری ضد ثبات و امنیت جهانی ایجاد کند.

 

دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که این موضوع می‌تواند باعث گسترش کشمکش‌ها شده و عناصر افراطی را در تمامی مناطق تحریک کند.

 

گوترش گفت که همه باید حق ملت فلسطین در ایجاد دولت کاملاً مستقل را به رسمیت بشناسند و هر کسی که راه حل تشکیل دو دولت را نمی‌پذیرد، باید این تفکر را کنار بگذارد، چرا که این راه حل تنها راه حل برای تحقق صلح پایدار و عادلانه در تمام منطقه است.

 

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی هفته گذشته در اظهاراتی که باعث خشم جامعه جهانی شد، تاکید کرد که با هرگونه تمامیت ارضی برای فلسطینی‌ها مخالف است و اسراییل باید سلطه امنیتی خود را بر غزه و کرانه باختری حفظ کند.

 

گوترش اوضاع انسانی در نوار غزه را وحشتناک توصیف و تاکید کرد که ساکنان غزه در برابر تخریب گسترده و بی‌سابقه و سریعی قرار گرفته‌اند که تاریخ معاصر نظیر آن را ندیده است.

 

وی خاطرنشان کرد که ۲.۳ میلیون فلسطینی برای زنده ماندن در شرایطی غیر انسانی طی ماه‌های زمستان مبارزه می‌کنند و هیچ سرپناه گرم و لوازم بهداشتی و غذا و آبی ندارند. وی خواستار ارسال کمک‌های دائمی از طریق گذرگاه‌های متعدد به غزه شد و در عین حال تاکید کرد که اسراییل مانع از رسیدن بیشتر کمک‌های انسانی به نوار غزه می‌شود.

 

دبیرکل سازمان ملل متحد هشدار داد که مردم غزه تنها از طریق موشک باران مستمر این منطقه در معرض کشتار نیستند، بلکه با خطر مبتلا شدن به بیماری‌های مسری نظیر التهاب کبد و وبا و بیماری‌های دیگر دارند.

 

گوترش بار دیگر تصریح کرد که تمامی موارد نقض حقوق بشر بین‌المللی باید متوقف شود.

 

حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون به شهادت ۲۵۴۹۰ فلسطینی و زخمی شدن ۶۳۳۵۴ تن دیگر منجر شده که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. این حملات همچنین باعث تخریب گسترده نزدیک به ۸۰ درصد از زیرساخت‌های غزه و آواره شدن حدود ۲ میلیون فلسطینی شده است که حدود ۸۵ درصد ساکنان غزه هستند../مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار