بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

درخواست امیرعبداللهیان از گوترش

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با دبیرکل سازمان ملل نسبت به وضعیت بغرنج و دردناک انسانی در غزه ابراز نگرانی کرد و خواستار تلاش گوترش برای توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۵۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه ایران از دبیرکل سازمان ملل خواست تا با انجام رایزنی‌ها باعث تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم غزه شود.

 

حسین امیرعبداللهیان که برای شرکت در نشست شورای امنیت به نیویورک سفر کرد، ضمن ابراز نگرانی و تأسف عمیق نسبت به وضعیت بغرنج و دردناک انسانی در غزه و قدردانی از تلاش‌ها و مواضع آنتونیو گوترش، بر لزوم توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

 

دبیرکل سازمان ملل هم ضمن محکوم کردن جنگ در غزه، بر لزوم توقف جنگ و ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، لزوم تشکیل یک دولت مستقل برای فلسطینی‌ها و حق تعیین سرنوشت توسط آنان تأکید کرد و در پاسخ به درخواست امیرعبداللهیان یادآور شد که متاسفانه امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه بدون آتش‌بس وجود ندارد.

 

با گذشت ۱۱۰ روز از جنگ غزه که بیش از ۲۵ هزار شهید به همراه داشته و تشدید محاصره انسانی در این منطقه، آنروا اعلام کرد که «۵۷۰ هزار نفر در غزه با گرسنگی فاجعه بار مواجه هستند». این سازمان از افزایش خطر قحطی در نوار غزه خبر داد. از سوی دیگر، دبیرکل سازمان ملل هم گفت که «همه در غزه گرسنه‌اند و بیش از نیم میلیون انسان در حال حاضر در رفح حضور دارند و در آنجا بیماری‌ها شیوع پیدا کرده‌ است».

 

روزنامه فایننشیال تایمز هم اخیرا در این باره گزارش داد که با توجه به ورود کمترین مواد غذایی به نوار غزه آژانس‌های سازمان ملل نسبت به بدتر شدن فاجعه هشدار دادند. سخنگوی دفتر غذای سازمان ملل هم در این باره گفت که «بیش از نیم میلیون نفر در غزه با سطح فاجعه‌باری از عدم امنیت غذایی روبرو هستند و خطر قحطی روز به روز بیشتر می‌شود.»

 

رئیس دستگاه دیپلماسی در این دیدار به تحولات اخیر در دریای سرخ هم اشاره و بار دیگر بر موضع اصولی ایران مبنی بر حفظ امنیت کشتیرانی و دریانوردی تأکید کرد و گفت که آمریکا و انگلیس با حمله به یمن و انصارالله مرتکب «خطای راهبردی» شدند، خطایی که موجب گسترش دامنه تنش و درگیری‌ها در منطقه می‌شود.

 

وی هدف انصارالله از توقف کشتی‌ها به مقصد سرزمین‌های اشغالی را متوقف کردن جنایت و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه شهروندان غزه خواند.

 

گوترش هم با اشاره به تحولات اخیر در دریای سرخ، از گسترش درگیری‌ها در منطقه ابراز نگرانی کرد و گفت که تلاش‌های سازمان ملل معطوف به توقف جنگ و کاهش آلام مردم منطقه است.

 

نقش جمهوری اسلامی ایران در کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه هم از دیگر مواردی بود که گوترش به آن اشاره کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر