نمک یددار را چه وقت به غذا اضافه کنیم؟-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

نمک یددار را چه وقت به غذا اضافه کنیم؟

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر احمد اسماعیل زاده در پنجمین روز پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم، افزود: ید یکی از عناصر ضروری برای حفظ سلامت تیروئید و بدن است. این عنصر کمیاب برای رشد و نمو فرد، بخصوص رشد و تکامل عصبی، روانی جنین در طول زندگی داخل رحمی و تا دو سال پس از تولد مـورد نیاز مـی‌باشد.

 

وی با بیان اینکه کمبود ید ساده‌ترین مشکل تغذیه ای جوامع است که می‌توان با تامین ید مورد نیاز روزانه افراد آن را کنترل کرد، اظهار داشت: از سال 1990 میلادی به بعد تلاش های قابل توجهی برای بهبود دریافت ید جوامع از طریق ید دار کردن همگانی نمک در اکثر کشور های دنیا صورت گرفته است به طوریکه در حال حاضر حدود دو سوم جمعیت جهان تحت پوشش تغذیه با نمک ید دار هستند.

 

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بنابراین برای تامین ید مورد نیاز باید حتما نمک مصرفی روزانه ید دار باشد اما باید توجه داشت که این عنصر فراراست و به سرعت در معرض هوا و حرارت از ماده غذایی می پرد.

 

اسماعیل زاده یادآور شد: برای حفظ ید حتما باید نمک ید دار را در دقایق پایینی پخت در غذا ریخت تا ید آن از بین نرود./ وبدا

ارسال نظر
آخرین اخبار