ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

مکمل‌های غذایی را چگونه مصرف کنیم؟

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف مکمل‌های غذایی به صورت خودسرانه و به مقدار خیلی زیاد سبب می‌شود فرد از نظر تغذیه دچار اختلال شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در هر فصلی باید ورزش کنیم؛ ورزش مختص زمستان و تابستان نیست، مختص همه ایام است؛ لذا هوا سرد زمستانی این روز‌های کرمانشاه بهانه‌ای برای تعطیلی ورزش نیست.

ورزش در هوای سرد فوایدی دارد که ورزش را سودمندتر از هوای معتدل و گرم می‌کند. چون هر چه هوای پیرامون ما سردتر می‌شود بدن ما باید بیشتر تلاش کند تا دمای بدن را متعادل نگه دارد یعنی بدن با انرژی بیشتری؛ سوخت و ساز بدن را تقویت می‌کند، لذا تغذیه سالم برای داشتن عملکردی مناسب برای ورزشکاران بسیار اهمیت دارد.

یک رژیم غذایی سالم در کنار ورزش می‌تواند بسیاری از مشکلات مربوط به سلامتی را کاهش دهد.

فرید اوردیخانی، کارشناس ارشد علوم تغذیه در کرمانشاه با اشاره به اهمیت تغذیه ورزشکاران، اظهار کرد: لزوم انجام مشاوره تغذیه و ضرورت به آن با توجه به نیاز‌هایی که افراد در گروه‌های سنی مختلف دارند از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه هیأت پزشکی استان خدمات مشاوره تغذیه به صورت مناسب و با قیمت و شرایط خوب به ورزشکاران ارائه می‌دهد، گفت: متأسفانه برخی از ورزشکاران به پیروی از توصیه‌ها و برنامه‌های غذایی افرادی اکتفا می‌کنند که معمولا این افراد موضوعات را براساس تجربه به دست آورده و جایگاه علمی مناسبی را ندارد در نتیجه آن انتظاراتی که فرد از موضوع تغذیه برای برآوردی سلامت دارد، تأمین نمی‌شود.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: وقتی ورزشکاران در گروه‌های سنی قرار می‌دهیم که در حال رشد هستند؛ کودکان و نوجوانان در کنار این‌ها دختران و پسران؛ با توجه به نیاز‌های خاصی که دارند عموما استفاده از الگو‌های تغذیه نامناسب سبب می‌شود به سلامتی آن‌ها خدشه‌ای وارد شود، لذا توصیه می‌شود همه ورزشکاران برنامه غذایی را از منابع معتبر و کارشناسان تغذیه دریافت کنند.

وی با بیان اینکه برخی از ورزشکاران به دنبال مصرف مکمل‌ها می‌روند، در تعریف مکمل‌های غذایی، گفت: مکمل‌ها تکمیل کننده تغذیه‌هایی هستند که نمی‌تواند نیاز‌های بدن را جبران کند، پس در نتیجه یک همراه دریافت غذا است.

اوردیخانی افزود: مکمل‌ها به صورت قرص، پودر، نوشیدنی و ترکیبات این چنینی است که باید توسط پزشک و کارشناسان تغدیه ضمن آشنایی با هدف‌های لازم تجویز شود، نه اینکه به صورت غیرمجاز در دسترس قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه مکمل‌ها باید در معرض دید همگان باشند، خاطرنشان کرد: مصرف مکمل‌ها به صورت خودسرانه و به مقدار خیلی زیاد سبب می‌شود فرد از نظر تغذیه دچار اختلال شود. /  فارس

ارسال نظر