عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

مکمل‌های غذایی را چگونه مصرف کنیم؟

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف مکمل‌های غذایی به صورت خودسرانه و به مقدار خیلی زیاد سبب می‌شود فرد از نظر تغذیه دچار اختلال شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در هر فصلی باید ورزش کنیم؛ ورزش مختص زمستان و تابستان نیست، مختص همه ایام است؛ لذا هوا سرد زمستانی این روز‌های کرمانشاه بهانه‌ای برای تعطیلی ورزش نیست.

ورزش در هوای سرد فوایدی دارد که ورزش را سودمندتر از هوای معتدل و گرم می‌کند. چون هر چه هوای پیرامون ما سردتر می‌شود بدن ما باید بیشتر تلاش کند تا دمای بدن را متعادل نگه دارد یعنی بدن با انرژی بیشتری؛ سوخت و ساز بدن را تقویت می‌کند، لذا تغذیه سالم برای داشتن عملکردی مناسب برای ورزشکاران بسیار اهمیت دارد.

یک رژیم غذایی سالم در کنار ورزش می‌تواند بسیاری از مشکلات مربوط به سلامتی را کاهش دهد.

فرید اوردیخانی، کارشناس ارشد علوم تغذیه در کرمانشاه با اشاره به اهمیت تغذیه ورزشکاران، اظهار کرد: لزوم انجام مشاوره تغذیه و ضرورت به آن با توجه به نیاز‌هایی که افراد در گروه‌های سنی مختلف دارند از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه هیأت پزشکی استان خدمات مشاوره تغذیه به صورت مناسب و با قیمت و شرایط خوب به ورزشکاران ارائه می‌دهد، گفت: متأسفانه برخی از ورزشکاران به پیروی از توصیه‌ها و برنامه‌های غذایی افرادی اکتفا می‌کنند که معمولا این افراد موضوعات را براساس تجربه به دست آورده و جایگاه علمی مناسبی را ندارد در نتیجه آن انتظاراتی که فرد از موضوع تغذیه برای برآوردی سلامت دارد، تأمین نمی‌شود.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: وقتی ورزشکاران در گروه‌های سنی قرار می‌دهیم که در حال رشد هستند؛ کودکان و نوجوانان در کنار این‌ها دختران و پسران؛ با توجه به نیاز‌های خاصی که دارند عموما استفاده از الگو‌های تغذیه نامناسب سبب می‌شود به سلامتی آن‌ها خدشه‌ای وارد شود، لذا توصیه می‌شود همه ورزشکاران برنامه غذایی را از منابع معتبر و کارشناسان تغذیه دریافت کنند.

وی با بیان اینکه برخی از ورزشکاران به دنبال مصرف مکمل‌ها می‌روند، در تعریف مکمل‌های غذایی، گفت: مکمل‌ها تکمیل کننده تغذیه‌هایی هستند که نمی‌تواند نیاز‌های بدن را جبران کند، پس در نتیجه یک همراه دریافت غذا است.

اوردیخانی افزود: مکمل‌ها به صورت قرص، پودر، نوشیدنی و ترکیبات این چنینی است که باید توسط پزشک و کارشناسان تغدیه ضمن آشنایی با هدف‌های لازم تجویز شود، نه اینکه به صورت غیرمجاز در دسترس قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه مکمل‌ها باید در معرض دید همگان باشند، خاطرنشان کرد: مصرف مکمل‌ها به صورت خودسرانه و به مقدار خیلی زیاد سبب می‌شود فرد از نظر تغذیه دچار اختلال شود. /  فارس

ارسال نظر