رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم

کنعانی: قرار دیوان بین‌المللی دادگستری گواهی بر نسل‌کشی در غزه است

سخنگوی وزارت امور خارجه صدور قرار دیوان بین‌المللی دادگستری را شاهدی بر این واقعیت تلخ خواند که آنچه در غزه می‌گذرد از مصادیق جنایات بین‌المللی از جمله نسل‌کشی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بنیان رژیم صهیونیستی مبتنی بر «خشونت» و «تبعیض» است و وقعی به هنجارها و مقررات حقوقی بین‌المللی نمی‌گذارد، این را سخنگوی وزارت امور خارجه در پی واکنش خصمانه رژیم صهیونیستی به قرار موقت دیوان بین‌المللی دادگستری بیان کرد.

 

وی گفت که ‏قرار دیوان بین‌المللی دادگستری که روز گذشته صادر شد- هر چند دیر- اما گواهی بر این واقعیت تلخ است که آنچه در ⁧غزه⁩ می‌گذرد، از مصادیق جنایات بین‌المللی از جمله ⁧نسل‌کشی⁩ است که با حمایت نامحدود دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی انجام شده و همچنان ادامه دارد.

 

دیوان بین‌المللی دادگستری مستقر در لاهه در یکصد و دوازدهمین روز از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه که ۲۶ هزار شهید بر جای گذاشته و در پی شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی، اقدام به صدور قرار موقت علیه رژیم صهیونیستی کرد و از این رژیم خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه انجام دهد.

 

این دادگاه همچنین به اسرائیل دستور داد ظرف یک ماه اقداماتی که برای جلوگیری از نسل‌کشی انجام داده را به دیوان گزارش دهد.

 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل این تصمیم را تصمیمی «زننده» خواند و گفت که اسرائیل جنگ را تا زمان رسیدن به «پیروزی کامل» ادامه خواهد داد.

 

کنعانی همچنین نوع برخورد دولت آمریکا با این قرار موقت که از سوی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به عنوان «ادعاهای بی‌اساس» خوانده شد و بر حق اسرائیل برای انجام اقداماتی به منظور عدم تکرار هفت اکتبر تأکید کرد را نشانگر استفاده ابزاری واشنگتن از سازوکارهای قضایی بین‌المللی برشمرد.

 

وی عنوان کرد که ‏جهانیان با این پرسش روبرو هستند که سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی حافظ صلح و امنیت بین‌المللی، دیگر به چه مجوزی نیاز دارند تا رژیم صهیونیستی را مجبور به توقف نسل کشی کنند؟/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار