دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شرمن: ترامپ مجوز جنگ با ایران را ندارد

نماینده ارشد دولت اوباما در زمان مذاکرات هسته‌ای گفت که سنای آمریکا در حال بررسی طرحی است که تایید می‌کند ترامپ مجوز جنگ با ایران را ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «وندی شرمن» مقام ارشد دولت باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین این کشور در پیامی توئیتری نوشت: سنا در حال بررسی طرحی است که در مجلس نمایندگان تصویب شده و تایید می‌کند که دونالد ترامپ اجازه ندارد تحت قانون «مجوز استفاده از نیروی نظامی» به جنگ با ایران برود.

 

قانون «مجوز استفاده از نیروی نظامی» که در سال 2001 و کمی پس از حملات 11 سپتامبر توسط کنگره آمریکا تصویب شد، به دولت این کشور اجازه می‌داد با هر فرد، گروه و کشوری که در این اقدام تروریستی با القاعده همکاری و یا از آن حمایت کرده، وارد جنگ شود.

 

شرمن که نماینده ارشد دولت اوباما در زمان مذاکرات هسته‌ای با ایران بود، تاکید کرد: اکنون زمان مناسبی برای سنا و کنگره است که گامی بردارند.

 

جنبش انصار الله یمن، روز شنبه در واکنش به تداوم حملات جنگنده های سعودی به یمن و محاصره چندین ساله این کشور در عملیاتی تحت عنوان "توان بازدارندگی دوم" تاسیسات نفتی و پالایشگاه های بقیق و خریص واقع در شرق عربستان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

 

مقام‌های ارشد دولت ترامپ در حالی بدون اسناد و شواهد و به صورت شتابزده ایران را مسئول این حمله معرفی کردند که خود سعودی‌ها چنین ادعایی ندارند. مقام‌های سعودی در اولین واکنش ادعا کردند که تسلیحات به کار رفته در این حمله ساخت ایران بوده و حملات از خاک یمن انجام نشده است.


میدان نفتی بقیق در شرق عربستان سعودی واقع شده که توان تولید روزانه هفت میلیون بشکه نفت را دارد و متعلق به شرکت نفتی سعودی آرامکو عربستان است.۷۰ درصد تولیدات این شرکت نفتی در پالایشگاه‌های بقیق تولید می شود. با این حمله ۵۰ درصد از تولید و صادرات نفت عربستاه به طور موقت مختل شده است.


نیروهای انصار الله همچنین عربستان و نیز امارات را به حملات بیشتر در صورت عدم توقف جنگ تهدید کرده اند.

 

در پی هدف قرار گرفتن تاسیسات نفتی آرامکو، قیمت نفت در بازار جهانی افزایش یافت و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دستور داد در صورت لزوم و کمبود نفت در بازارهای جهانی از ذخیره سازی های راهبردی نفت کشورش استفاده شود.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر
آخرین اخبار