احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

واکنش‌ها به تحریم وزیر امور خارجه ایران از سوی آمریکا

تحریم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان از سوی وزارت خزانه داری آمریکا با انتقادات گسترده ای مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 01
کد خبر: ۱۸۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خزانه داری آمریکا نام « محمد جواد ظریف » وزیر امور خارجه کشورمان را در فهرست افراد تحریم شده قرار داد. قرار گرفتن نام افراد در این فهرست، سبب توقیف دارایی‌های احتمالی آنان در آمریکا و نیز ممنوعیت داد و ستد آنان با اتباع آمریکا می‌شود.

 

 اقدام وزارت خزانه داری آمریکا در تحریم محمدجواد ظریف تنها چند روز پس از آن صورت گرفت که ظریف در سفر به آمریکا به رغم اعمال محدودیت تردد موفق شد با تعداد زیادی از رسانه‌های آمریکایی مصاحبه کرده و به اظهار نظرات خود بپردازد.

 

«استو منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا در بیانیه‌ای ضمن توصیف ظریف به عنوان سخنگوی اصلی ایران در سراسر جهان، ادعا کرده که قصد آمریکا از این اقدام ارسال پیام به ایران بوده است. این بیانیه مدعی شده که ظریف از شبکه‌های اجتماعی برای نشر اطلاعات غلط استفاده می‌کند.

 

وزیر خارجه ایران در واکنش به این اقدام آمریکا با انتشار توییتی نوشت: " ایالات متحده می‌گوید من را به عنوان "سخنگوی اصلی ایران در سراسر جهان" تحریم کرده است. آیا واقعیت آنقدر دردناک است؟ این تحریم بر من یا خانواده ام اثری ندارد، چراکه من خارج از ایران، هیچ دارایی یا منافعی ندارم. متشکرم که مرا چنان تهدید بزرگی برای اهدف خود تصور می‌کنید. "

 

موضوع تحریم وزیر خارجه ایران از مدتی پیش توسط دولت آمریکا اعلام شده بود. «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا که پیشتر نارضایتی خود از مصاحبه‌های ظریف را در آمریکا اعلام کرده بود، در پی اعلام تحریم علیه وی از این اقدام استقبال کرد.

 


«کریس مورفی» عضو دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا این اقدام را مورد انتقاد قرار داده و گفت اگر قصد دولت مذاکره با ایران است نباید مذاکره کننده ارشد را مورد تحریم قرار دهد.

 

«وندی شرمن» مذاکره کننده ارشد آمریکا در مذاکرات هسته‌ای ایران در دولت پیشین آمریکا، اعمال تحریم علیه ظریف را مخاطره آمیز خوانده و گفت این اقدام همکاری کشور‌های مختلف با ایران را در پی خواهد داشت.

 

تحلیلگران قرار دادن نام ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در فهرست تحریم از سوی آمریکا را گامی دیگر در راستای مخالفت این کشور با دیپلماسی و تشدید تنش‌ها خواندند.

 

منبع: میزان

ارسال نظر