دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش‌ها به تحریم وزیر امور خارجه ایران از سوی آمریکا

تحریم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان از سوی وزارت خزانه داری آمریکا با انتقادات گسترده ای مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 01
کد خبر: ۱۸۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خزانه داری آمریکا نام « محمد جواد ظریف » وزیر امور خارجه کشورمان را در فهرست افراد تحریم شده قرار داد. قرار گرفتن نام افراد در این فهرست، سبب توقیف دارایی‌های احتمالی آنان در آمریکا و نیز ممنوعیت داد و ستد آنان با اتباع آمریکا می‌شود.

 

 اقدام وزارت خزانه داری آمریکا در تحریم محمدجواد ظریف تنها چند روز پس از آن صورت گرفت که ظریف در سفر به آمریکا به رغم اعمال محدودیت تردد موفق شد با تعداد زیادی از رسانه‌های آمریکایی مصاحبه کرده و به اظهار نظرات خود بپردازد.

 

«استو منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا در بیانیه‌ای ضمن توصیف ظریف به عنوان سخنگوی اصلی ایران در سراسر جهان، ادعا کرده که قصد آمریکا از این اقدام ارسال پیام به ایران بوده است. این بیانیه مدعی شده که ظریف از شبکه‌های اجتماعی برای نشر اطلاعات غلط استفاده می‌کند.

 

وزیر خارجه ایران در واکنش به این اقدام آمریکا با انتشار توییتی نوشت: " ایالات متحده می‌گوید من را به عنوان "سخنگوی اصلی ایران در سراسر جهان" تحریم کرده است. آیا واقعیت آنقدر دردناک است؟ این تحریم بر من یا خانواده ام اثری ندارد، چراکه من خارج از ایران، هیچ دارایی یا منافعی ندارم. متشکرم که مرا چنان تهدید بزرگی برای اهدف خود تصور می‌کنید. "

 

موضوع تحریم وزیر خارجه ایران از مدتی پیش توسط دولت آمریکا اعلام شده بود. «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا که پیشتر نارضایتی خود از مصاحبه‌های ظریف را در آمریکا اعلام کرده بود، در پی اعلام تحریم علیه وی از این اقدام استقبال کرد.

 


«کریس مورفی» عضو دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا این اقدام را مورد انتقاد قرار داده و گفت اگر قصد دولت مذاکره با ایران است نباید مذاکره کننده ارشد را مورد تحریم قرار دهد.

 

«وندی شرمن» مذاکره کننده ارشد آمریکا در مذاکرات هسته‌ای ایران در دولت پیشین آمریکا، اعمال تحریم علیه ظریف را مخاطره آمیز خوانده و گفت این اقدام همکاری کشور‌های مختلف با ایران را در پی خواهد داشت.

 

تحلیلگران قرار دادن نام ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در فهرست تحریم از سوی آمریکا را گامی دیگر در راستای مخالفت این کشور با دیپلماسی و تشدید تنش‌ها خواندند.

 

منبع: میزان

ارسال نظر