دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

برنامه‌های جدید سازمان نظام پرستاری اعلام شد

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور، برنامه‌های این سازمان در دوره جدید فعالیت را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد تقی جهانپور، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور در پاسخ به این پرسش که «برنامه‌های این سازمان در دوره جدید فعالیت چیست؟»، عنوان کرد: فوق العاده خاص پرستاران در کمیسیون تلفیق به تصویب رسیده و امیدواریم در صحن علنی مجلس و شورای نگهبان نیز به تصویب برسد.

 

وی ادامه داد: ما در خواست داریم که فوق العاده خاص با ضریب ۳ در احکام کارکنان وزارت بهداشت به خصوص برای پرستاران که در دوران‌های مختلف از جمله کرونا خدمات زیادی ارائه دادند در نظر گرفته شود.

 

رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به برنامه‌های دیگر این سازمان در دوره جدید فعالیت، ابراز کرد:‌ حذف یا کاهش مالیات بر عایدی مستمر و غیر مستمر پرستاران از جمله برنامه‌های ماست؛ از نمایندگان مجلس می‌خواهیم این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

 

جهانپور با اشاره به محورهای دیگر فعالیت سازمان نظام پرستاری، افزود:حاکمیتی شدن حرفه پرستاری مورد نظر ماست؛ به طوری که اکنون ۱۹۱ دانشکده پرستاری در کشور داریم و سالانه ۱۰ هزار فارغ التحصیل پرستاری داریم.

 

وی متذکر شد:‌با توجه به افزایش تخت‌های بیمارستانی، نیاز به نیروی انسانی بیشتر داریم و باید در تربیت نیروی انسانی و استخدام پرستار برنامه ریزی کنیم. البته سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری باید یک ریل گذاری ۱۰ ساله برای این بخش داشته باشند و با برنامه ریزی، چالش‌های این بخش را برطرف کنیم.

 

رئیس سازمان نظام پرستاری قانون تعرفه گذاری را محور دیگر برنامه‌های این سازمان برشمرد و خاطرنشان کرد: این قانون بعد از ۱۵ سال اجرا شده اما نقایص زیادی دارد و می‌طلبد تا با همیاری وزارت بهداشت، شورای عالی بیمه و سازمان نظام پرستاری به درستی اجرا شود.

 

جهانپور تصریح کرد:‌ اگر قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به نحو صحیح انجام شود باعث ایجاد عدالت در نظام سلامت خواهد شد؛ ضمن اینکه یکی از کارهایی که انجام می‌دهیم و هدف ماست توانمند کردن ساختار درونی سازمان نظام پرستاری و بعد از آن توانمند سازی ۱۶۰ هیات مدیره نظام پرستاری در کل کشور است تا در حز های مختلف بیش از گذشته فعال شوند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر