حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

هشدار حزب‌الله درباره افزایش برد موشک‌ها با گسترش جنگ

معاون دبیرکل حزب الله لبنان اعلام کرد: اگر تل‌آویو حملات خود را گسترش دهد، مرحله چهارم برد موشک‌ها را با توانمندی‌های تاثیرگذار توسعه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «شیخ نعیم قاسم» در مراسم رونمایی از کتاب «رهنمود‌های رهبر انقلاب اسلامی ایران برای مدیران و کارکنان» نوشته آیت الله «سید علی خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کرد: اگر رژیم صهیونیستی دامنه حملات خود را به لبنان گسترش دهد، ما با گسترش برد چهارم موشک‌ها و با قدرت تاثیرگذار نیرو‌های خود پاسخ خواهیم داد و تل‌آویو می‌داند که چه می‌گوییم.

 

وی در این مراسم در بیروت افزود: هر گونه گفت وگوی سیاسی درباره جبهه جنوبی به بعد از پایان جنگ در غزه موکول می‌شود.

 

معاون دبیرکل حزب الله لبنان درباره انتخابات ریاست جمهوری در این کشور هم گفت: هیچ ارتباطی میان صلاحیت‌های سیاسی در مسئله ریاست جمهوری و غیر از آن، به آنچه در جنوب لبنان اتفاق می‌افتد، وجود ندارد.

 

وی افزود: به مقابله با رژیم صهیونیستی و فعالیت در داخل لبنان برای کمک به مردم ادامه خواهیم داد و برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در صورت دستیابی به توافق، آماده هستیم.

 

د رهمین راستا نیز حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت اسلامی در حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت شجاعانه و شرافتمندانه آن ها، روز جمعه تعدادی عملیات علیه مواضع دشمن صهیونیست در مرز لبنان و فلسطین انجام داده است: در بخش شرقی در ساعت ۸:۱۰ تجمع نظامیان دشمن صهیونیست در مجاورت منطقه «قلعه هونین» با سلاح‌های مناسب هدف قرار گرفت. پادگان «معالیه» جولان در ساعت ۱۳:۰۰ با راکت‌های «فلق ۱» مورد اصابت مستقیم قرار گرفت. تجمع نظامیان صهیونیست در ساعت ۱۶:۱۰ در داخل و اطراف پادگان «معالیه» جولان با راکت‌های کاتیوشا هدف قرار گرفت. تجمع نظامیان صهیونیست در ساعت ۲۳:۰۵ در نزدیکی شهرک صهیونیستی «المطله» هدف قرار گرفت.

 

حزب الله لبنان در خصوص حملات خود در بخش غربی نیز افزود: تجمع نظامیان صهیونیست در ساعت ۲۱:۰۰ در مجاورت پادگان «برکه ریشا» با سلاح‌های مناسب هدف قرار گرفت. یک نیروی تک تیرانداز مقاومت اسلامی در ساعت ۲۱:۰۰ سرویس‌های امنیتی جاسوسی صهیونیستی را در پادگان «زرعیت» هدف قرار داد. پادگان «زرعیت» در ساعت ۲۱:۵۵ توسط یک راکت «برکان» هدف قرار گرفت. تجمع نظامیان صهیونیست در ساعت ۲۲:۰۰ در منطقه نظامی «الکوبرا» توسط دو راکت برکان هدف قرار گرفت. یک ساختمان در ساعت ۲۲:۴۰ در شهرک صهیونیستی «افیفیم» با سلاح‌های مناسب هدف قرار گرفت.

 

حزب‌الله لبنان طی روز‌های اخیر و در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه و به خاک و خون کشیده شدن شمار زیادی از فلسطینی‌ها در این شهر، مواضع نظامی این رژیم را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک‌نشین در این مناطق شده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی نیز طی روز‌های گذشته مناطق مرزی لبنان را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده است.

 

تاکنون ده‌ها هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های مرزی لبنان خارج شده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار