زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

هشدار روسیه به مصادره‌کنندگان دارایی‌های مسکو: پاسخ مناسب می‌دهیم

وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای به کشورهای غربی نسبت به مصادره و تصرف دارایی‌ها و اموال مسکو در خارج از کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه روسیه امروز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که مسکو به هرگونه تلاش کشورهای غربی برای تصرف املاک و دارایی‌های روسیه پاسخ مناسب و مؤثری خواهد داد.

 

در این بیانیه آمده است که «ما بیش از این نیز درباره غیرقانونی بودن اقدامات قهری یکجانبه کشورهای غربی در مورد اموال روسیه در خارج از کشور صحبت کرده ایم. ما بارها تأکید کرده‌ایم که مصادره اموال فدراسیون روسیه غیرقانونی است و اصول و قواعد اساسی حقوق بین‌الملل را نقض می‌کند، از جمله این موضوع شامل برابری حاکمیت بین دولت‌ها می‌شود.»

 

وزارت خارجه روسیه در بخش دیگری از این بیانیه تأکید می‌کند که «چنین اقداماتی را تنها می‌توان به عنوان سرقت آشکار اموال یک کشو توسط گروهی از کشورهای دیگر تعبیر شود. در عین حال، کشورهای «غرب جمعی» می‌توانند مطمئن باشند که هرگونه تلاشی که برای مصادره اموال روسیه، درست مانند سایر دارایی‌ها، انجام دهند، «ناگزیر نیازمند پاسخ کافی و مؤثر است».

 

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن روز جمعه تأکید کرد که تلاش‌های کاخ سفید برای مصادره دارایی‌های روسیه با انگیزه اهداف سیاسی خودخواهانه بوده و نقض قوانین بین المللی و عقل سلیم است.

 

وی دراین‌باره گفت: ما از طرف آمریکایی می‌خواهیم که استراتژی فعلی را که هدف آن آسیب رساندن به اقتصاد روسیه است، کنار بگذارد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار