تحریم متقابل روسیه علیه ۱۳ شهروند ژاپنی-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

تحریم متقابل روسیه علیه ۱۳ شهروند ژاپنی

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مسکو به عنوان پاسخی به تحریم‌های توکیو ورود ۱۳ شهروند ژاپنی به خاک این کشور را ممنوع کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، در این بیانیه آمده است: به عنوان بخشی از اقدامات تلافی جویانه نسبت به تحریمی مداوم ژاپن علیه کشورمان در رابطه با عملیات نظامی ویژه، تصمیم گرفته شده است تا از ورود شهروندان ژاپنی زیر به فدراسیون روسیه به مدت نامحدود جلوگیری شود. این افراد شامل تاناکا آکیهیکو رئیس آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن، آکیو تویودا رئیس هیئت مدیره شرکت تویوتا موتور، هیروشی میکیتانی بنیانگذار شرکت راکوتن و دیگران است.

 

از اواسط قرن بیستم، مسکو و توکیو مذاکراتی را برای ایجاد یک توافقنامه صلح انجام داده‌اند. دو کشور بر سر حق حاکمیت جزایر کوریل اختلاف نظر دارند. این جزایر بین شمال هوکایدو و شبه‌جزیره کامچاتکا، در دریای اختسک در اقیانوس آرام قرار گرفته‌اند. این جزایر در روسیه جزایر کوریل جنوبی و در ژاپن سرزمین‌های شمالی خوانده می‌شود.

 

پس از پایان جنگ جهانی، ژاپن مالکیت ایتوروپ، کوناشیر، شیکوتان و گروهی از جزایر کوچک خالی از سکنه را از آن خود می‌داند از سوی دیگر وزارت خارجه روسیه بار‌ها تاکید کرده است که حاکمیت روسیه بر این سرزمین‌ها که از چارچوب حقوقی مناسب بین المللی برخوردار است، شکی نیست.

 

پس از اعمال تحریم‌های ضد روسیه توسط توکیو در رابطه با وضعیت اوکراین، روسیه رایزنی‌های خود را با ژاپن در مورد موضوع پیمان صلح متوقف کرد.

 

مسکو همچنین از مذاکرات با توکیو برای ایجاد فعالیت‌های اقتصادی مشترک در جزایر کوریل جنوبی خارج شد و از تمدید وضعیت ژاپن به‌عنوان شریک سازمان همکاری اقتصادی دریای سیاه در گفتگو‌های بخشی جلوگیری کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده