ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

امیرعبداللهیان به پاکستان می‌رود

وزیر امور خارجه کشورمان و دبیر شورای عالی امنیت ملی جهت انجام گفتگو با مقامات پاکستان و عراق به ترتیب به اسلام آباد و بغداد سفر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان امروز در "هفتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران؛ چندجانبه گرایی در تاریخ روابط خارجی ایران" در خصوص تحولات ایران با پاکستان و عراق گفت: امروز دشمنان با استفاده از ابزار تروریسم و گروه‌های تروریستی تلاش کرده‌اند که سیاست همسایگی ایران را هدف قرار بدهند. ما همانگونه که بر سیاست همسایگی تمرکز ویژه‌ای داریم، امنیت را در دل سیاست همسایگی دیده و تعریف کردیم.

 

وی افزود: هرگز اجازه نخواهیم داد که دشمنان دوستی، صلح و امنیت منطقه را هدف قرار بدهند. در روزهای گذشته شاهد تحرکاتی تروریستی در مناطقی از اقلیم کردستان عراق و مناطقی در استان سیستان کشور دوست و بردار و همسایه پاکستان شاهد بودیم. ما برای صیانت از امنیت کشور و مرزها و با این نگاه که تروریست‌ها امنیت ایران و همسایگان را هدف قرار دادند، امنیت ایران عراق و پاکستان را هدف قرار دادند، با نگاه به تمرکز بر فهم مشترک و راه حل‌های سیاسی نسبت به آنچه در استان بلوچستان پاکستان و اقلیم کردستان عراق رخ داد، گقتگوهای سازنده و مثبتی را با مقامات این کشورها انجام دادیم.

 

وزیر امور خحارجه کشورمان همچنین گفت: به زودی من عازم پاکستان خواهم شد و برادر و همکارم آقای احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی عازم عراق خواهند شد تا گفتگوهای ثمربخشی را برای امنیت بیشتر منطقه و امنیت مشترک ایران و پاکستان داشته باشیم.

 

امیرعبداللهیان همچنین در خصوص تحولات غزه و اقدامات ایران در این خصوص گفت: در موضوع غزه عمده کنشگران با نگاه و تمرکز بر چند جانبه‌گرایی موضوع راه‌ حل سیاسی را برای حل این بحران در دستورکار خود قرار داده‌اند. ایران از همان ابتدا بر این موضوع تاکید کرده که جنگ راه‌ حل نیست و جنگ باعث افزایش ناامنی می‌شود. این چیزی است که همه از آن ضرر می‌بینند. با نگاه به چند جانبه‌گرایی، گفتگوهای رو به جلویی با تمرکز بر راه‌ حل سیاسی در پیش روی کنشگران در محل این بحران قرار دارد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار