وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

امیرعبداللهیان به پاکستان می‌رود

امیرعبداللهیان به پاکستان می‌رود وزیر امور خارجه کشورمان و دبیر شورای عالی امنیت ملی جهت انجام گفتگو با مقامات پاکستان و عراق به ترتیب به اسلام آباد و بغداد سفر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان امروز در "هفتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران؛ چندجانبه گرایی در تاریخ روابط خارجی ایران" در خصوص تحولات ایران با پاکستان و عراق گفت: امروز دشمنان با استفاده از ابزار تروریسم و گروه‌های تروریستی تلاش کرده‌اند که سیاست همسایگی ایران را هدف قرار بدهند. ما همانگونه که بر سیاست همسایگی تمرکز ویژه‌ای داریم، امنیت را در دل سیاست همسایگی دیده و تعریف کردیم.

 

وی افزود: هرگز اجازه نخواهیم داد که دشمنان دوستی، صلح و امنیت منطقه را هدف قرار بدهند. در روزهای گذشته شاهد تحرکاتی تروریستی در مناطقی از اقلیم کردستان عراق و مناطقی در استان سیستان کشور دوست و بردار و همسایه پاکستان شاهد بودیم. ما برای صیانت از امنیت کشور و مرزها و با این نگاه که تروریست‌ها امنیت ایران و همسایگان را هدف قرار دادند، امنیت ایران عراق و پاکستان را هدف قرار دادند، با نگاه به تمرکز بر فهم مشترک و راه حل‌های سیاسی نسبت به آنچه در استان بلوچستان پاکستان و اقلیم کردستان عراق رخ داد، گقتگوهای سازنده و مثبتی را با مقامات این کشورها انجام دادیم.

 

وزیر امور خحارجه کشورمان همچنین گفت: به زودی من عازم پاکستان خواهم شد و برادر و همکارم آقای احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی عازم عراق خواهند شد تا گفتگوهای ثمربخشی را برای امنیت بیشتر منطقه و امنیت مشترک ایران و پاکستان داشته باشیم.

 

امیرعبداللهیان همچنین در خصوص تحولات غزه و اقدامات ایران در این خصوص گفت: در موضوع غزه عمده کنشگران با نگاه و تمرکز بر چند جانبه‌گرایی موضوع راه‌ حل سیاسی را برای حل این بحران در دستورکار خود قرار داده‌اند. ایران از همان ابتدا بر این موضوع تاکید کرده که جنگ راه‌ حل نیست و جنگ باعث افزایش ناامنی می‌شود. این چیزی است که همه از آن ضرر می‌بینند. با نگاه به چند جانبه‌گرایی، گفتگوهای رو به جلویی با تمرکز بر راه‌ حل سیاسی در پیش روی کنشگران در محل این بحران قرار دارد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار