غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ترکیه از بازداشت عاملان حمله مسلحانه به کلیسا خبر داد

وزیر کشور ترکیه اعلام کرد ۲ عامل حمله مسلحانه به کلیسای سانتا ماریا که به کشته شدن یک نفر انجامید، دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «علی یرلیکایا»، وزیر کشور ترکیه طی مطلبی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «۲ مظنون به قتل شهروندمان «تونجر جیهان» در آیین روز یکشنبه کلیسای سانتا ماریا در ساری‌یر استانبول، دستگیر شدند. به پلیس استانبول و پلیس‌های قهرمانمان که عاملان را شناسایی و دستگیر کردند، تبریک و به خانواده و بستگان شهروند جان باخته، یک بار دیگر تسلیت می‌گویم.»

 

به نقل از الجزیره، یرلیکایا درباره هویت مظنونان گفت: یکی از آن‌ها تبعه تاجیکستان و دیگری تبعه روسیه است.

 

این در حالی است که داعش مسؤولیت این حمله را از طریق سایت خبری «اعماق» به عهده گرفت و گفت که این عملیات در پاسخ به درخواست رهبرشان برای هدف قرار دادن یهودیان و مسیحیان در همه جا انجام شد.

 

بر اساس آنچه وزیر کشور ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت، در پی این عملیات که در منطقه ساری‌یر استانبول انجام شد، پلیس ۳۰ حمله انجام داد که در نتیجه آن ۴۷ نفر دستگیر شدند.

 

تصاویر دوربین‌های مداربسته ۲ مرد را نشان دادند که ماسک‌های مشکی داشتند و دستشان در جیبشان بوده و یکی از آن‌ها عینک آفتابی به چشم داشت. یکی از آن‌ها به مردی در داخل کلیسا تیراندازی کرد و او را کشت.

 

به گفته مقامات محلی زمانی که تیراندازی آغاز شد حدود ۴۰ نفر - از جمله کنسول لهستان - در مراسم عشای ربانی روز یکشنبه شرکت داشتند.

 

شهردار ساری‌یر تاکید کرد که پس از شلیک دوم، سلاح مورد استفاده دچار مشکل شد بنابراین ۲ مهاجم قبل از دستگیری از محل متواری شدند.

 

مقامات محلی می‌گویند تلفات این حمله می‌توانست بسیار بیشتر باشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر