گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

داعش مسئولیت ترور نامزد انتخاباتی حزب عمران‌خان را برعهده گرفت

گروهک تروریستی داعش خوراسان در پاکستان مسوولیت ترور نامزد انتخاباتی وابسته به حزب عمران‌خان را برعهده گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ داعش خوراسان در بیانیه‌ای مسوولیت حمله امروز به ریحان زیب خان کاندیدای مستقل انتخاباتی و وابسته به حزب جنبش عدالت PTI در منطقه باجور واقع در ایالت خیبرپختونخوا را برعهده گرفت.

این گروهک تروریستی اعلام کرد که نامزد انتخاباتی را کشته و ۳ نفر از محافظان وی را نیز زخمی کرده است.

پیش از این روابط عمومی حزب جنبش عدالت پاکستان در اسلام‌آباد گفت که ریحان زیب که برای کرسی مجلس ملی از منطقه باجور کاندید شده بود درپی حمله مهاجمان ناشناس کشته شد.

این حادثه یک روز پس از انفجار بمب در حین برگزار اجتماع هواداران حزب جنبش عدالت (PTI) در بلوچستان پاکستان به وقوع پیوست که طی آن ۴ نفر از فعالان حزب عمران‌خان کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.

کمیسیون انتخابات پاکستان نیز با صدور بیانیه‌ای با تایید ترور یک نامزد انتخاباتی در منطقه باجور، به دولت ایالتی و پلیس دستور داد تا عوامل این جنایت را شناسایی و به دست عدالت بسپارند.

گروه تروریستی داعش خوراسان ماه‌های اخیر حزب جمعیت علمای اسلام (شاخه فضل) را نیز به دلیل حضور در انتخابات آتی پاکستان تهدید به حمله کرده بود.

بیستم دیماه امسال ۲ نامزد انتخاباتی به ترتیب در ایالات خیبرپختونخوا و بلوچستان درپی حمله شبه نظامیان کشته و زخمی شدند. یک روز بعد از آن یکی از مسوول حزب عمران‌خان نخست وزیر برکنار شده پاکستان در شمال غرب این کشور کشته شد.

با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات آتی پاکستان حوادث مسلحانه علیه چهره‌های سیاسی و نامزد‌های انتخاباتی در مناطق مختلف این کشور نیز افزایش یافته است.

انتخابات آتی پاکستان روز ۸ فوریه ۲۰۲۳ مطابق با پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ برگزار می‌شود. این رای‌گیری انتخابات مجلس ملی و ۴ مجالس ایالتی در پنجاب، خیبرپختونخوا، سِند و بلوچستان را شامل خواهد شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر