جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

کاخ سفید: دنبال جنگ با ایران نیستیم

کاخ سفید: دنبال جنگ با ایران نیستیم سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ای روز دوشنبه تأکید کرد که آمریکا دنبال جنگ با ایران نیست و منفعتی در درگیری منطقه‌ای ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در یک مصاحبه تلویزیونی با بیان اینکه دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی گزینه‌ها در خصوص کشته شدن سه سرباز آمریکایی است تأکید کرد که واشنگتن دنبال جنگ با ایران و تشدید دامنه درگیری‌ها در منطقه نیست.

او در پاسخ به سوال مجری درباره اینکه برخی از اعضای کنگره خواستار پاسخ مستقیم به ایران هستند گفت که نمی‌خواهد زودتر از رئیس‌جمهور در این باره گمانه‌زنی کند. او گفت: «ما دنبال جنگ با ایران نیستیم. نمی‌خواهیم درگیری‌ها در منطقه را تشدید کنیم.»

جان کربی بار دیگر تأکید کرد که رئیس‌جمهور آمریکا مجموعه‌ای از گزینه‌ها برای پاسخ به کشته و زخمی شدن نظامیان آمریکا را بررسی خواهد کرد، اما او نمی‌خواهد نظری پیش‌دستانه درباره اینکه واکنش آمریکا چه خواهد بود بدهد.

روز گذشته مصاحبه‌ای از رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا پخش شد که وی در آن می‌گوید که به نظر او ایران دنبال جنگ با آمریکا نیست. مصاحبه مذکور قبل از حمله به پایگاه آمریکایی انجام شده بود، اما روز گذشته، بعد از انتشار خبر آن حمله پخش شد. مجری برنامه از کربی پرسید آیا نظر جو بایدن در حال حاضر همسو با نظر رئیس ستاد مشترک ارتش است یا اینکه چیزی تغییر کرده است؟

کربی گفت: «همان‌طور که او (رئیس ستاد مشترک ارتش) گفت ما مستقیم به ایران پیام داده‌ایم و گفته‌ایم که در اینجا چه چیزی می‌خواهیم. من نمی‌توانم بگویم ایران چه می‌خواهد یا چه نمی‌خواهد. می‌توانم به شما بگویم که ما چه می‌خواهیم. چیزی که ما می‌خواهیم یک خاورمیانه باثبات و پر از رفاه است و این حملات باید متوقف شوند.»

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که آمریکا منفعتی در یک درگیری منطقه‌ای وسیع‌تر و ورود به جنگی دیگر در خاورمیانه ندارد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار