پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

تلفات آمریکا در حمله اردن به ۳۰ نفر رسید + بیانیه کاخ سفید

منابع آمریکایی تایید کردندکه تلفات نیرو‌های آمریکایی در نتیجه حمله در اردن به حدود ۳۰ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ الجزیره گزارش داد: یک مقام آمریکایی تایید کرد که تلفات نیرو‌های آمریکایی در نتیجه حمله در اردن به حدود ۳۰ نفر رسید.

ساعاتی پیش، شبکه تلویزیونی سی ان ان با انتشار خبری فوری به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که بر اثر وقوع حمله پهپادی به پایگاه نظامیان این کشور در اردن، تعدادی از نظامیان آمریکایی کشته شدند.

به گزارش این رسانه، در این حادثه ۲۵ نظامی این کشور نیز زخمی شده‌اند.

بر اساس اعلام این رسانه، مقامات آمریکایی به سی‌ان‌ان گفتند که این نخستین بار پس از آغاز جنگ غزه است که نظامیان آمریکایی بر اثر شلیک آتش دشمن در غرب آسیا کشته می‌شوند.

حادثه در «برج ۲۲» در اردن نزدیک مرز با سوریه رخ داده است.

این در حالیست که سی ان ان پیشتر تعداد نظامیان زخمی آمریکا را ۲۴ نفر اعلام کرده بود.

کاخ سفید نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بایدن» صبح یکشنبه (به وقت محلی) در جریان حمله پهپادی به نیرو‌های آمریکایی در اردن قرار گرفت.

«جو بایدن» رییس جمهور آمریکا ساعاتی پیش، هلاکت نظامیان آمریکایی در اردن بر اثر حمله پهپادی را تأیید کرد.

رییس جمهور آمریکا بدون ارائه هرگونه سند و مدرکی در این خصوص ادعا کرد: حمله به نیرو‌های ما که منجر به کشته شدن ۳ نظامی شد، توسط گروه‌های تحت حمایت ایران که در سوریه و عراق فعالیت می‌کنند، انجام شد!

در بیانیه بایدن در این خصوص ادعا شده است: در حمله پهپادی به نیرو‌های ما در شمال شرقی اردن نزدیک مرز سوریه، ۳ نظامی آمریکایی کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند. همه مسببین این حمله را در زمان مناسب و به شیوه‌ای که ما انتخاب می‌کنیم، پاسخگو خواهیم کرد. در حال جمع آوری اطلاعات درباره این حمله هستیم و می‌دانیم که این حمله توسط گروه‌های افراطی مورد حمایت ایران صورت گرفته است!

بیانیه «جو بایدن» اضافه کرد: قلب آمریکا با کشته شدن ۳ نظامی -در حمله به نیرو‌های مان- در شمال شرق اردن سنگین و آکنده از غم شده است.

وی در این بیانیه خاطرنشان کرد: ما تعهد خود را نسبت به خانواده‌های قربانیان و مبارزه با تروریسم حفظ خواهیم کرد. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار