رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد
با وجود تشدید تحریم‌ها؛

افزایش داد و ستد تجاری میان ایران و اروپا

با وجود کاهش میزان تجارت میان ایران و اروپا در طول سال جدید، داده‌های اداره آمار اتحادیه اروپا نشان می دهد که تجارت فی مابین در طول ماه ژوئیه از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ تشدید فشارهای اقتصادی ایالات متحده بر ایران و خروج غیرقانونی این کشور از توافق بین المللی موسوم به برجام موجب کاهش داد و ستد تجاری میان ایران و شرکای بین المللی‌اش گردید. با این حال و با وجود تداوم و تشدید تحریم‌ها، آمارها حکایت از رشد تجارت سایر کشورهای با ایران دارد.

 

بر اساس جدیدترین آماری که اتحادیه اروپا تجارت ایران و اروپا در ماه ژوئیه نسبت به ماه پیش از آن ۱۶ درصد افزایش را تجربه کرد. صادرات اروپا در این ماه ۴۵۹ میلیون یورو (۲۰ افزایش نسبت به ماه گذشته) و صادرات ایران به اروپا در سطح ۷۴ میلیون یورو (۸ درصد کاهش نسبت به ماه گذشته) قرار گرفت.

 

در حالی که صادرات اروپا به ایران تقریبا در تمامی گروه‌ها رو به کاهش گذاشته است،در مجموع هفت ماه نخست سال ۲۰۱۹، ۲۴ درصد افزایش در گروه مواد غذایی و دام دیده می‌شود. مهم‌ترین صادرات اروپا به ایران در هفت ماه گذشته نیز در گروه «خودرو و ماشین‌آلات صنعتی» دیده می‌شود. تغییرات سالانه در این گروه نیز کاهشی ۷۰ درصدی را نشان می‌دهد.

 

صادرات هفت ماهه ایران به اروپا بیش از هر چیز در گروه «کالاهای تولیدی» و «محصولات شیمیایی» بود که البته هر کدام از این گروه‌ها نیز به ترتیب ۲۵ و ۷۰ درصد کاهش در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته را تجربه کردند. آمار همچنین از کاهش ۹۹.۹۷ درصدی در صادرات نفتی و پتروشیمی ایران در مقایسه با هفت ماه نخست سال ۲۰۱۸ حکایت دارد.

ارسال نظر