اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد
با وجود تشدید تحریم‌ها؛

افزایش داد و ستد تجاری میان ایران و اروپا

با وجود کاهش میزان تجارت میان ایران و اروپا در طول سال جدید، داده‌های اداره آمار اتحادیه اروپا نشان می دهد که تجارت فی مابین در طول ماه ژوئیه از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ تشدید فشارهای اقتصادی ایالات متحده بر ایران و خروج غیرقانونی این کشور از توافق بین المللی موسوم به برجام موجب کاهش داد و ستد تجاری میان ایران و شرکای بین المللی‌اش گردید. با این حال و با وجود تداوم و تشدید تحریم‌ها، آمارها حکایت از رشد تجارت سایر کشورهای با ایران دارد.

 

بر اساس جدیدترین آماری که اتحادیه اروپا تجارت ایران و اروپا در ماه ژوئیه نسبت به ماه پیش از آن ۱۶ درصد افزایش را تجربه کرد. صادرات اروپا در این ماه ۴۵۹ میلیون یورو (۲۰ افزایش نسبت به ماه گذشته) و صادرات ایران به اروپا در سطح ۷۴ میلیون یورو (۸ درصد کاهش نسبت به ماه گذشته) قرار گرفت.

 

در حالی که صادرات اروپا به ایران تقریبا در تمامی گروه‌ها رو به کاهش گذاشته است،در مجموع هفت ماه نخست سال ۲۰۱۹، ۲۴ درصد افزایش در گروه مواد غذایی و دام دیده می‌شود. مهم‌ترین صادرات اروپا به ایران در هفت ماه گذشته نیز در گروه «خودرو و ماشین‌آلات صنعتی» دیده می‌شود. تغییرات سالانه در این گروه نیز کاهشی ۷۰ درصدی را نشان می‌دهد.

 

صادرات هفت ماهه ایران به اروپا بیش از هر چیز در گروه «کالاهای تولیدی» و «محصولات شیمیایی» بود که البته هر کدام از این گروه‌ها نیز به ترتیب ۲۵ و ۷۰ درصد کاهش در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته را تجربه کردند. آمار همچنین از کاهش ۹۹.۹۷ درصدی در صادرات نفتی و پتروشیمی ایران در مقایسه با هفت ماه نخست سال ۲۰۱۸ حکایت دارد.

ارسال نظر