عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

روز ۱۱۶ طوفان‌الاقصی/ بمباران شدید مناطق مسکونی جنوب غزه

بمباران شدید جنوب نوار غزه و درگیری مبارزان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تشدید حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مختلف نوار غزه به ویژه جنوب این باریکه یورش‌های نظامیان صهیونیست علیه کرانه باختری و تیراندازی به سمت فلسطینی‌های ساکن این منطقه شدت گرفته است.

 

بمباران یک مسجد و اردوگاه آوارگان فلسطینی در غزه

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که حمله‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی به ویژه حمله‌های توپخانه ای علیه منطقه‌های اطراف بیمارستان ناصر واقع در خان یونس در جنوب نوار غزه شدت گرفته است.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز چندین حمله علیه شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه انجام دادند.

 

اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه نیز بامداد امروز زیر آتش جنگنده‌های این رژیم قرار گرفت.

 

بمباران شدید منطقه‌های مسکونی جنوب نوار غزه

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که درگیری‌ها و حمله‌های شدیدی در منطقه بطن السمین و محله الامل در خان یونس به وقوع پیوسته است.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مسجد الفاروق در اردوگاه خان یونس را نیز بمباران کردند.

 

شهادت جوانان فلسطینی در حمله به کرانه باختری

از سوی دیگر نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی مانند روزهای گذشته به صورت گسترده به بخش‌های مختلف کرانه باختری حمله کردند.

 

این عناصر اشغالگر به اردوگاه العروب در شمال الخلیل یورش برده و موید الشربی یکی از اسرای فلسطینی آزاد شده را مجدداً بازداشت کردند.

 

بمباران شدید منطقه‌های مسکونی جنوب نوار غزه

منطقه شرقی شهر نابلس نیز شاهد حمله این نظامیان صهیونیست بوده است. گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که عناصر اشغالگر به صورت گسترده به اردوگاه طولکرم نیز یورش بردند.

 

المیادین به نقل از رسانه‌های فلسطینی گزارش داد که نظامیان صهیونیست بعد از حمله به بیمارستان ابن سینا در جنین دست کم سه جوان فلسطینی را به شهادت رساندند.

 

همچنین گزارش شده که شمار زیادی از نظامیان اشغالگر به همراه تجهیزات نظامی خود بامداد امروزه به اردوگاه نور شمس در طولکرم واقع در کرانه باختری یورش بردند.

 

منابع فلسطینی اعلام کردند که همزمان با یورش صهیونیست‌ها به اردوگاه نور شمس، اینترنت در این منطقه هم مختل شده است.

 

درگیری نیروهای فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری

این در حالی است که نیروهای مقاومت فلسطین مستقر در کرانه باختری از پای ننشسته و برای مقابله با تجاوز عناصر صهیونیست وارد عمل شدند.

 

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که نیروهای فلسطینی عناصر اشغالگر را در شهر طولکرم هدف قرار دادند.

 

این نیروها با پرتاب نارنجک به سمت نظامیان صهیونیست با آن‌ها درگیر شدند.

 

همچنین به دنبال یورش اشغالگران به اردوگاه نور شمس مبارزان فلسطینی با آن‌ها به مقابله برخواستند و درگیری‌های مسلحانه شدیدی در این منطقه به وقوع پیوسته است.

 

مبارزان فلسطینی همچنین در مسیر نیروهای اشغالگر صهیونیست چند بمب دست‌ساز منفجر کردند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده