پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

مقام‌های آمریکایی: ایران دستور حمله به پایگاه ما را صادر نکرده است

مقام‌های آمریکایی: ایران دستور حمله به پایگاه ما را صادر نکرده است مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان تصریح کرده‌اند که شواهدی مبنی بر اینکه ایران دستور حمله به پایگاه آمریکا در مرز سوریه و اردن را صادر کرده باشد وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۴۹

به گزارش ر اهبرد معاصر، شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه گزارش داد هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه ایران به صورت مستقیم دستور حمله مرگبار یکشنبه به نیروهای آمریکایی را داده باشد وجود ندارد.

 

این منابع به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته‌اند با آنکه آمریکا در نهایت ایران را به دلیل حمایت‌های مالی و نظامی از گروه‌های نیابتی مسئول می‌داند اما هیچ شواهدی مبنی بر اینکه دستور حمله یکشنبه توسط این کشور صادر شده باشد و یا اینکه آن حمله اقدامی عامدانه برای تشدید تنش با آمریکا بوده باشد وجود ندارد.

 

یک مقام آمریکایی گفت: «فکر نمی‌کنم که این حمله به قصد تشدید تنش انجام شده باشد. این حمله از همان نوع حمله‌هایی بود که 163 بار قبلا انجام شده بود و بار 164‌ام موفق از آب درآمده‌اند.»

 

مقام‌های آمریکایی همچنین گفته‌اند که این حمله شباهت‌های زیادی به حملات قبلی که توسط گروه‌های تحت حمایت ایران انجام شده را دارا بوده و تنها تفاوت آن این بوده که این بار به صورت موفقیت‌آمیز به یک کانتینر در پایگاهی که «برج 22» خوانده می‌شود برخورد کرد.

 

این مقام‌ها گفته‌اند که پهپاد مذکور در ارتفاع کم پرواز می‌کرد که به آن امکان گریز از پدافندهای آمریکا را می‌داد. علاوه بر این، همزمان با تهاجم این پهپاد یک پهپاد آمریکایی در حال بازگشت از یک مأموریت بود که همین باعث ایجاد سردرگمی شد.

 

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با سی‌ان‌‌ان گفت: «ما خواستار جنگ با ایران نیستیم. خواستار درگیری در خاورمیانه نیستیم. در واقع هر اقدامی که رئیس‌جمهور انجام داده با هدف تنش‌زدایی و کاستن از سطح تنش‌ها بوده است.»

 

شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته بایدن برای دادن پاسخی که به توقف حملات منجر شود تحت فشار قرار گرفته است. با وجود این مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که بعید است ارتش آمریکا بخواهد پاسخی در داخل ایران به آن حمله بدهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha