قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

احداث "تراموا" به صورت ریلی در تهران منتفی است

رئیس شورای شهر تهران در خصوص نحوه احداث تراموا در پایتخت توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران صبح امروز پیش از آغاز دویست و دوازدهمین جلسه شورای شهر تهران در ارتباط با ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت اظهار کرد: در این ارتباط کارخانه‌های تولید اتوبوس اقداماتی را آغاز کرده‌اند و با توجه به اینکه برخی از این کارخانجات در این سال‌ها تعطیل شده بود، به هرجهت برای فعالیت آنها زمانی می‌برد اما یکی از کارخانه‌های تولید اتوبوس به ما وعده داده است که هر ماه 50 دستگاه اتوبوس را تحویل بدهد؛ البته این مقدار کافی نیست.

 

وی تصریح کرد: فکر نمی‌کنم تا پایان سال جاری بتوانیم به تعداد قابل ملاحظه‌ای اتوبوس در شهر تهران برسیم اما همانطور که گفته شد هم تولیدکنندگان داخلی در این زمینه تلاش خود را می‌کنند و هم شهرداری از طریق واردات اتوبوس اقداماتی را آغاز کرده است.

 

رئیس شورای شهر تهران همچنین به برگزاری نمایشگاه خودرو در محل شهرآفتاب تصریح کرد: این نمایشگاه شب گذشته به صورت رسمی افتتاح شد و اینکه این نمایشگاه در محل شهرآفتاب برگزار می‌شود و موجب ایجاد ترافیک نمی‌شود، بسیار خوب است.

 

چمران در ارتباط با اجرای طرح تراموا (مد جدید حمل و نقل) در شهر تهران، گفت: احداث تراموا به صورت ال آر تی قابل طرح است و بصورت ریلی اجرا نخواهد شد و قرار است در صورتی که صرفه و صلاح شهر باشد تراموا به صورت چرخ‌های لاستیکی و بدون ریل در تهران احداث شود.

 

وی تصریح کرد: البته این مووضع منوط به قیمت تراموا است و باید تمام این موارد مورد بحث قرار بگیرد اما انچه که مسلم است اجرای تراموا به صورت ریلی در تهران منتفی است.

 

رئیس شورای شهر تهران در خصوص دستور جلسات امروز شورای شهر تهران نیز گفت: چند مورد حسابرسی از جمله سازمان املاک و شرکت پیام‌رسان مربوط به سال‌های 1401 و 1402 در دستور کار اعضا قرار خواهد گرفت همچنین طرحی در ارتباط با بافت‌های میراث فرهنگی و تاریخی و نحوه صدور پروانه در این محدوده‌ها مورد بررسی اعضای شورای شهر قرار می‌گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار